WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ας παίξουμε...σεξ


2 Αυγούστου 2013

Πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας. 

Υπάρχει η φήμη πως οι άνδρες αποφεύγουν τις δυναμικές γυναίκες για σχέση. Πώς θα τους φαινόταν λοιπόν αν μία γυναίκα επέβαλε το δυναμικό της χαρακτήρα και στο σεξ; Η απάντηση είναι αναμενόμενη. "Θα τους τρόμαζε", "θα τους μπλόκαρε", "θα τους ξενέρωνε", δεν θα τα χαλάσουμε στη διατύπωση. Το θέμα είναι πως δεν θα τους άρεσε. Ωστόσο, τι να κάνουμε αν ερωτικός σας σύντροφος δεν έχει φαντασία στο τομέα αυτό; Ναι, έχετε δίκιο αν σκεφτείτε "Μα, βρήκε και αυτός τομέα να μην είναι δημιουργικός;" αλλά μη χάνετε τη ψυχραιμία σας. Η ερωτική επαφή είναι ένα είδος επικοινωνίας. Κάπου λοιπόν χαλάει το μεταξύ σας σήμα. Κάποιο μήνυμά σας ή δικό του δεν αποκωδικοποιείται σωστά. Για το λόγο αυτό, κάντε μια προσπάθεια να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Με διακριτικότητα πάντα.

  • Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Ο φίλος σου είναι οπτικός τύπος. Έτσι, καταλαβαίνει πολύ καλύτερα οποιαδήποτε εικόνα παρά κάποια πολύωρη ανάλυση. Αντί να του εξηγείς τι θέλεις, δείξτε του το επιλέγοντας τον ανάλογο τύπο εσωρούχων.
  • Μην του πείτε την αλήθεια: Δεν υπάρχει χειρότερο από το να πεις σ’ έναν άντρα ότι δεν το κάνει καλά. Αυτό ήταν, μπλόκαρε. Μπορείτε πάντοτε όμως να το πείτε με έναν πιο πλάγιο τρόπο. Περιγράψτε του καλύτερα ένα σέξι όνειρο που είδατε με πρωταγωνιστή εκείνον φυσικά. Μπείτε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ώστε να ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει αν θέλει να πραγματοποιήσει τη φαντασίωσή σας.
  • Ξυπνήστε τα ένστικτά του: Την ώρα του σεξ προσπαθήστε να του ξυπνήσετε τα "ζωώδη" του ένστικτα. Βάλτε λίγο ένταση την ώρα που τον αγκαλιάζετε. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνον, αλλά και μια καλή αφορμή για να ξυπνήσει το πάθος ανάμεσά σας.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.