WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ακολουθείτε ακόμα dating-rules;


7 Αυγούστου 2013

Τελικά υπάρχουν ακόμα κανόνες και "πρέπει"για το πρώτο ραντεβού που δεν έχουν απομυθοποιηθεί;

Ας δούμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Είμαστε στον 21ο αιώνα, οι περισσότεροι ενήλικες ξέρουν τι θέλουν ή έστω θα έπρεπε να ξέρουν τι θέλουν, όποτε όταν ζητάνε να βγουν ραντεβού, τι περιμένουν πώς θα αντιμετωπίσουν; Ανασφάλεια, φόβος, ερωτήματα του τύπου "Τί να πω;", "Πώς να συμπεριφερθώ;", "Μήπως, παρεξηγήσει κάτι, επειδή δεν με ξέρει ακόμα", είναι λογικά να τα νιώθετε όλα αυτά και φυσικό να σας δημιουργούν δεύτερες σκέψεις. Αλλά ξεπεράστε το.

Αρχικά, δεχθείτε να βγείτε για ραντεβού μ΄ένα πρόσωπο, που σας φαίνεται ενδιαφέρον. Δεν χρειάζεται να μαζεύετε ονόματα στη λίστα των ραντεβού σας, μόνο και μόνο επειδή πρέπει να βρείτε άμεσα σύντροφο. Δεν θέλουν βιασύνη και πίεση τα θέματα αυτά.

Μην αντιμετωπίζετε το φλερτ σαν παρτίδα σκάκι. Περιμένουμε το λευκό πιόνι (τον άλλον) να κάνει πρώτο την κίνησή του. Γιατί; Εσείς δηλαδή δεν μπορείτε; Τι θα γίνει αν προτείνετε να πάτε για ένα καφέ ή για ένα φαγητό; Επικοινωνία, γνωριμία, ενδιαφέρον, εκτίμηση, που πήγαν οι έννοιες αυτές;

Ακόμα, δεν θα πρέπει να το αντιμετωπίζετε ως interview. Δεν είναι ραντεβού για δουλειά, να πάτε προετοιμασμένες με το βιογραφικό σας καλά ενημερωμένο. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και μην πέσετε στην παγίδα "Να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό."

Μιλήστε ελευθέρα. Δεν υπάρχει λόγος να μην εκφράσετε την άποψη σας, επειδή φοβάστε την αντίδρασή του. Για ποιο λόγο να προτιμήσετε τη σιωπή από το να εκφέρετε τη γνώμη σας;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη θεματολογία που θα πρέπει να καλύψετε. Αν έρθει η συζήτηση ακόμη και σε θέματα taboo δεν υπάρχει κανένας λόγος να πανικοβληθείτε. Είπαμε μπορείτε να μιλήσετε ελεύθερα. 

Συνεπώς, αν έχετε ανάγκη να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες στα πρώτα ραντεβού σας, τότε επιλέξτε τους κανόνες ευγένειας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.