WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Άλλο εραστής κι άλλο ερωτευμένος


11 Αυγούστου 2013

Στον έρωτα τα δίνει κανείς όλα. Δεν υπάρχει λογική και μέτρο. Βιώνεις τον ενθουσιασμό, τη χαρά, την ευτυχία, στο μέγιστο βαθμό τους. 

Με τον έρωτα, οι όροι είναι πάντα ακραίοι. Δεν υπάρχει πιθανότητα για συμβιβασμούς. Τα θέλετε όλα. Ο έρωτας συνεπάγεται κινδύνους, γιατί η φύση των επιθυμιών είναι συνήθως επιφανειακή. Αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από ένα λαμπερό δέρμα, από ένα χαμόγελο με ολόλευκα δόντια ή από μια σιλουέτα γυμναστηρίου, μία έξυπνη ατάκα. Καθαρή περίπτωση έλξης με ημερομηνία λήξης. Πότε ζητάμε κάτι πιο μόνιμο; Όταν αυτό που πραγματικά επιθυμούμε είναι μια μόνιμη σχέση, αν και αφήνουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από την πρώτη εντύπωση, στη συνέχεια αναζητούμε κι άλλα στοιχεία.

Βασική διαφορά: με τους εραστές δεν καβγαδίζουμε. Παίρνουμε ότι μας δίνουν επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο να προσφέρουν. Με το σύντροφο, όμως, που έχει διανύσει μαζί μας μακρύ δρόμο, παλεύουμε μια ολόκληρη ζωή, θυμωμένοι που μας δίνει τα πάντα με μικρές δόσεις.

Η δουλειά των εραστών, φυσικά, είναι πολύ πιο εύκολη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.