WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Στοιχηματίζοντας στον έρωτα


22 Αυγούστου 2013

STOIXIMATIZONTAS-STON-ERWTA11.jpg

Για πολλούς ο έρωτας είναι ένα στοίχημα όπου διεκδικείς τα πάντα ή τίποτα. 

Δυστυχώς, όποιοι παίζουν έτσι κάνουν λάθος. Και γύρω από τα λάθη αυτά περιστρέφονται πολλά μυθιστορήματα. O δον Κιχώτης αφιέρωνε όλους του τους άθλους στη Δουλσινέα, μια φτωχή χωρική που είχε εξιδανικεύσει αλλά με την οποία δεν καταφέρνει ποτέ να παντρευτεί, αλλά οι πιο σκοτεινοί ήρωες, όπως ο πρωταγωνιστής του βιβλίου "Το κόκκινο και το μαύρο", παριστάνουν τους ερωτευμένους, επειδή έτσι μπορούν να αποκτήσουν εξουσία και χρήμα.

Οι ανατολίτες φιλόσοφοι μας συμβουλεύουν να μετατρέπουμε τον έρωτα σε κήπο που πρέπει να καλλιεργούμε καθημερινά, χειμώνα καλοκαίρι. Αντιλαμβάνονται τον έρωτα σαν φυτό που αναπτύσσεται.

Εμείς οι δυτικοί προτιμούμε τις ιστορίες ποιο έντονες και, αν είναι δυνατόν, δραματικές. Μην ξεχνάτε το αγαπημένο όλων συγκινητικό ερωτικό story του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας ή τους καταδικασμένους έρωτες, όπως στα "Ανεμοδαρμένα ύψη".

Σίγουρα, ο έρωτας ο πραγματικός έρωτας, είναι μια ιστορία χωρίς ιστορία. Κάποιοι το ζουν με τρόπο σύντομο και έντονο, μερικές φορές ακόμα και τραγικό, ενώ άλλοι περιορίζονται να τον ζουν με τρόπο προσεκτικό και ολοκληρωμένο.

Είναι θέμα του καθενός να αποφασίσει ποια είναι καλύτερη επιλογή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.