WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γυναίκα δόλωμα


16 Αυγούστου 2013

DOLWMA.jpg

Για να δούμε στις διακοπές τι ψάρια θα πιάσει.

Είναι γεγονός πως όλο το χειμώνα με τρελούς ρυθμούς εργασίας, τις υπερωρίες, την ανεργία, την κατάθλιψη που πλησιάζει όλο και πιο πολύ, να μην υπάρχει όχι όρεξη αλλά ούτε υπόνοια για σεξ. Και μεταξύ μας λογικό. Όταν γυρνάει κανείς μετά από 10 και 12 ώρες δουλειάς, το μόνο που θέλει είναι το κρεβάτι του. Και χωρίς το σύντροφό του αν γίνεται, να έχει άπλετο χώρο, ώστε να είναι σίγουρος πως θα ξεκουρασθεί. Ας μην είμαστε όμως, υπερβολικοί. Η διάθεση υπάρχει αλλά δεν υπάρχει κουράγιο και αντοχή.

Τι να κάνουμε όμως που το σεξ είναι απαραίτητο για μια σχέση. Είναι η προσωπική επικοινωνία του ζευγαριού. Το καλοκαίρι λοιπόν είναι για να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο. Και επειδή είμαστε, στα μέσα του τελευταίου μήνα, βιαστείτε. Στις διακοπές αφεθείτε. Χαλαρώστε, φλερτάρετε ο ένας τον άλλον (ή και τον διπλανό σας κύριο, να δούμε αν τσιμπάει ακόμα), ξαναερωτευτείτε με άλλα λόγια. Αναζητήστε εκείνο το πάθος που είχατε το πρώτο καιρό. Δεν υπήρχε απόμερο μέρος που να μην είχατε χαρεί τον έρωτά σας. Στενάκια, παραλίες, ερημιές, με την αδρεναλίνη και την ένταση στα ύψη. Είναι στο χέρι σας να τα ξαναζήσετε. Αφήστε τις ανασφάλειες, τα άγχη, τη μιζέρια, την κριτική και τη γκρίνια. Δείτε αν υπάρχει ακόμα αυτή η φλόγα μέσα σας. Γίνετε δόλωμα και δεν έχετε να χάσετε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.