Ένα ποτάκι είναι λίγο, πολύ λίγο...

Τετάρτη 21 Αύγουστος 2013

Ή μήπως αρκεί;

Όλα είναι ιδανικά στο μυαλό σας από τη στιγμή που ετοιμάζεστε σπίτι σας. Βάζετε δυνατά τη μουσική, μπαίνετε στο μπάνιο, βάζετε τα αρώματά σας (με όριο πάντα) και ψάχνετε απεγνωσμένα τι θα φορέσετε. Η επιλογή σας πρέπει να είναι κομψή και sexy σε εκλεπτυσμένο επίπεδο πάντα. Η ώρα για να τον συναντήσετε έχει φτάσει. Στο μυαλό σας υπάρχει η σκέψη ότι σήμερα θα οδηγηθείτε στο κρεβάτι του.
Με άλλα λόγια "Tonight is the Night".
Το άγχος είναι λογικό, αν είστε στα πρώτα σας ραντεβού. Μην αγχώνεστε καθόλου και βγάλτε κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό σας. Σκοπός είναι να σκέφτεστε το sex μαζί του για να είναι αυξημένη η libido, όλο το βράδυ. Αν είναι να σκέφτεστε πως θα είναι, αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις του, τι θα πιστέψει για το σώμα σας είναι δεδομένο ότι μάλλον θα το ευχαριστηθεί μόνο εκείνος. Ωστόσο και πάλι μην είστε σίγουρες και γι αυτό, στην ερωτική επαφή υπάρχει πάντα ανταλλαγή συναισθημάτων, μην το ξεχνάτε αυτό. Δεδομένου πάντα ότι έχετε βρει κάποιον έμπειρο.
Για να χαλαρώσετε λοιπόν, μία λύση είναι το ποτό. Η υπερβολή δε συνίσταται σε καμία περίπτωση. Ένα το πολύ δύο ποτά, σκεφτείτε ότι δεν θέλετε να καταλήξετε στο μπάνιο του με αναγούλες, ούτε ξαφνικά να τον βομβαρδίσετε από τις ανασφάλειές σας, μιλώντας του ακατάπαυστα. Το αλκοόλ είναι ύπουλο και δεν ξέρετε τι μπορεί να πει το στόμα σας, σε κατάσταση μέθης.
Πιείτε σε επιτρεπτά όρια λοιπόν και αφεθείτε στα χέρια του. Θα δείτε ότι θα σας βοηθήσει να κάνετε πέρα αρνητικές σκέψεις, τα taboo θα μείνουν στην άκρη (άλλωστε τέτοιες ώρες δεν χρειάζονται) και θα βοηθήσετε και εκείνον να νιώσει καλύτερα. Κάντε τον να πιστέψει ότι έχετε ζαλιστεί λίγο παραπάνω από την πραγματικότητα. Είναι γεγονός ότι το ένστικτο της κυριαρχίας το έχουν έντονο και θέλουν να αισθάνονται ότι έχουν το πάνω χέρι, ιδιαίτερα στον συγκεκριμένο τομέα.  Αφήστε τον λοιπόν, άλλωστε κακά τα ψέματα και στις γυναίκες αρέσει στο sex ο άντρας να είναι ο "αρχηγός".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.