WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

H νύφη το "σκάσε"


18 Σεπτεμβρίου 2013

Για να μην πάθει και η δικιά σας σάς προτείνουμε ψυχραιμία!

Θυμάστε που στην ομώνυμη ταινία η Julia Roberts δεν κατάφερνε να φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας επειδή είχε φοβία, τόσο με την ιδέα του γάμου όσο και με την τελετή; Σκεφτείτε τι θα έκανε αν να ντυνόταν "νυφούλα" στα πλαίσια της ελληνικής οικογένειας. Με την ελληνίδα μάνα να κλαίει από συγκίνηση, τις θείες να τραγουδούν όλη μέρα "σήμερα γάμος γίνεται", τις φίλες σε παραλήρημα από τη μία να δίνουν συμβουλές και από την άλλη να φωνάζουν "Γιατί καλέ παντρεύεσαι; Μια χαρά δεν περνούσαμε ως singles;" και εκείνη να στέκεται αβοήθητη και ακίνητη στη μέση του σαλονιού, προσέχοντας να μην λερωθεί το νυφικό και χαλάσει μακιγιάζ και μαλλί. Μεταξύ μας, η φυγή είναι μονόδρομος.

Ωστόσο, επειδή όχι μόνο δεν μας αρέσουν τα ακραία πράγματα αλλά στηρίζουμε κιόλας το θεσμό του γάμου, σας δίνουμε μερικές συμβουλές που θα δημιουργήσουν τις καλύτερες συνθήκες την μέρα εκείνη.

  • Οργανωθείτε λοιπόν. Το κλειδί κρύβεται στην οργάνωση. Φανταστείτε πώς θα θέλατε να είναι. Ποιοι θα θέλετε να είναι δίπλα σας; Τι μουσική θα θέλετε να ακούσετε; Ποια έθιμα θα θέλετε να κρατήσετε; Όλα αυτά θα πρέπει να έχουν κανονιστεί από πριν.  Ένα άτομο της εμπιστοσύνης θα αναλάβει την playlist. Όταν λέμε άτομο της εμπιστοσύνης σας εννοούμε το άτομο εκείνο που δεν θα υποκύψει στα παρακάλια των θείων, γονιών, γιαγιάδων κ.τ.λ για να ακουστεί κάποιο τραγούδι εκτός λίστας.
  • Ψυχραιμία. Είναι η μέρα σας και δεν θα την χαλάσει κανείς. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε μία εβδομάδα πριν την επιλεκτική ακοή καθώς την μέρα εκείνη θα την χρειαστείτε σίγουρα. Μην αφήσετε κανένα να σας θυμώσει ή να σας αγχώσει (εξάλλου η πεθερά σας δεν θα είναι δίπλα σας τις στιγμές εκείνες, στην εκκλησία μετά παίζετε σε ουδέτερο έδαφος).
  • Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τα αδέλφια σας, τη μητέρα σας ή τις φίλες σας.
  • Αναθέστε τα καθήκοντά τους ώστε να ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει χωρίς να επικρατούν φωνές και πανικός.
  • Με απλά λόγια μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Όλα θα είναι έτοιμα μία εβδομάδα πριν.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.