WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πρέπει να βρω εραστή


4 Οκτωβρίου 2013

Γιατί θέσατε τέτοια πρέπει στη ζωή σας; 

Μήπως φταίει η σεξουαλική σας ζωή; Μήπως υπάρχει μια ανεπάρκεια στο τομέα αυτό; Η απάντηση είναι μάλλον ναι. Πολλές γυναίκες στις μέρες μας δεν κάνουν σεξ. Και δεν κάνουν σεξ καθώς ο ερωτικός τους σύντροφος δεν έχει καμία διάθεση. Άγχος, ανασφάλεια, οικονομική κρίση,δύσκολες εποχές. Τι να πει κανείς; Κατανόηση, αλλά μέχρι πότε; Η γυναικά μπροστά στη δυσλειτουργία του συντρόφου της νιώθει και εκείνη ενοχές, αφού επικυρώνει τις φοβίες της ως προς την εικόνα του σώματός της απέναντί του, βιώνοντας κι εκείνη συναισθήματα πικρίας και απογοήτευσης, χρεώνοντας στον εαυτό της την αδυναμία του άνδρα να αντεπεξέλθει ως εραστής. Εύλογα γεννιούνται ερωτήματα του τύπου "γιατί δεν μπορεί με έμενα;", "δεν τον ελκύω πια ως γυναικά", "κάποτε...", δημιουργώντας έτσι ένα κενό στη σεξουαλική επικοινωνία, το όποιο πολλές φορές προσπαθούν να αποφύγουν και να υποβιβάσουν με φόβο να εκφράσουν τις ανησυχίες τους.

Το κενό αυτό λοιπόν έρχεται να το καλύψει ο εραστής. Με  άλλα λόγια, να απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα και συγκεκριμένα "Εγώ μετράω ως γυναικά;" Ο εραστής φλερτάρει, γοητεύει και τονώνει την αυτοπεποίθηση. Το θέμα όμως δεν είναι να δημιουργήσετε μια παράλληλη σχέση για να καλύψετε το κενό που νιώθετε. Το ζητούμενο είναι να εξαλείψετε το κενό με το σύντροφό σας, κλείνοντας τις "τρύπες" στη σχέση σας. Πώς θα τα καταφέρετε; Μιλήστε. Εκφράστε τους φόβους σας και τις ανησυχίες σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και ξαναβρείτε τον ερωτισμό που κρύβετε μέσα μέσα σας. Πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας και φλερτάρετε το σύντροφό σας.

Αν τα πράγματα δεν αλλάξουν, μπορεί να υπάρχουν κι άλλα προβλήματα στη σχέση σας που πιθανόν η λύση "εραστής" να είναι μονόδρομος. Μόνο που δεν θα έχει την ιδιότητα του εραστή, αλλά ενός νέου συντρόφου. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.