WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα προβλήματα είναι ευκαιρία για ωριμότητα


13 Νοεμβρίου 2013

Συμφωνείτε;

Τα προβλήματα είναι ευκαιρίες για να ωριμάσετε. Όταν έχετε κάποια προβλήματα, μήπως τα βλέπετε μόνο με την περιορισμένη σας λογική; Μπορεί να σκέφτεστε «Γιατί να συμβεί αυτό σ’ εμένα;» Δε χρειάζεται να ξέρετε πάντα πώς θα εξελιχθούν οι διάφορες καταστάσεις. Χρειάζεται να έχετε εμπιστοσύνη στη δύναμη που κρύβετε μέσα σας.

Αν μπροστά στα προβλήματα σας ανοίξετε τον εαυτό σας στις δυνατότητες σας, τότε μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να συμβούν με εκπληκτικούς τρόπους, τρόπους ίσως τέτοιους που ούτε καν θα μπορούσατε να τους φανταστείτε.

Όλοι στη ζωή έχουμε βρεθεί μπροστά σε διάφορες καταστάσεις που μας έκαναν να σκεφτούμε «Αυτό δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω». Ήταν σαν να ορθωνόταν μπροστά μας ένας τεράστιος τοίχος κι όμως τώρα είμαστε όλοι εδώ, γιατί όποιο κι αν ήταν το πρόβλημα βρήκαμε τη λύση. Ίσως να μην καταλάβαμε πώς έγινε, πάντως έγινε. Να θυμάστε στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Απλά, πρέπει να βρούμε το θάρρος να βγούμε λίγο έξω από τα πράγματα και να δούμε που βρίσκεται η λύση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.