WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Και φέτος single...


20 Δεκεμβρίου 2013

agapi.jpg

Έχετε ακούσει ή σκεφτεί πόσο εκνευριστικά είναι τα Χριστούγεννα όταν είσαι μόνος σου;

Ζευγαράκια που φιλιούνται στους δρόμους, ανταλλάσουν δώρα, γελάνε και χαίρονται τον έρωτά τους. Εσείς απ΄την άλλη τα παρακολουθείτε σαν τον γερό Skroutz της αγάπης. Mακάρι να μπορούσατε να τα εξαφανίσετε. Να ξηλώνατε και όλα αυτά τα λαμπάκια που κάνουν τους δρόμους πιο φωτεινούς, να μην ακούγατε τα ενοχλητικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και αν ήταν δυνατόν να γυρίζατε στη μίζερη ζωή σας το συντομότερο δυνατόν.

Για μια στιγμή, μας λέτε δηλαδή όλοι εσείς οι single πως η ευτυχία σας στηρίζεται μόνο σ' ένα σύντροφο. Οι φίλοι σας, οι συγγενείς σας, οι άνθρωποι που σας αγαπούν δεν μετράνε. Επειδή δεν έχετε έναν άντρα και εσείς να κάνετε βόλτες μπροστά απ΄τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες και να φιλιέστε κάτω απ΄τα γκι πάει να πει πως οι γιορτές δεν είναι ωραίες.

Μάλλον κάτι δεν βλέπετε σωστά ή μάλλον ξέρετε τι; Μα θυμίζετε αυτό που λένε "πώς κοιτά το δέντρο και χάνεις το δάσος". Αυτό έχετε πάθει έχετε χάσει το δάσος. Ναι, ο έρωτας είναι απ΄τα πιο όμορφα και δυνατά συναισθήματα. Μπορεί να σας έχει κουράσει η μοναξιά αλλά υπάρχει πολύ αγάπη γύρω σας που χάνεται και αυτό είναι άδικο.

Βγείτε έξω, φλερτάρετε, επικοινωνήστε, συναντήστε παλιούς φίλους κάντε ό,τιδηποτε σας κάνει ευτυχισμένες. Η επαφή με τους ανθρώπους είναι αυτό έχετε ανάγκη. Δείτε τα ζευγάρια και "καμωρέστε" τα είναι πολύ όμορφο που υπάρχει ο έρωτας. Αφήστε την ενέργεια τους να σας φτιάξει τη διάθεση. Μην τα φοβάστε. Μην αλλάζετε πεζοδρόμιο κάθε φορά που τα συναντάτε επειδή σας θυμίζουν ότι είστε μόνη.

Δεν είστε και μην εγκλωβίζεστε στον τίτλο της single. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που υποφέρουν, υπάρχουν παιδιά που είναι μόνα. Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να μας φέρουν πιο κοντά. Η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις σε ζευγάρια και μη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.