WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μια αλλαγή στην ερωτική μας ζωή...


14 Δεκεμβρίου 2013

Οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου θα μπορούσαν να είναι; 

Μας αρέσουν; ή μήπως όχι; Κι αν ναι, γιατί;

Σίγουρα πάντως στην ερωτική ζωή ενός ζευγαριού μία ερωτική ταινία λειτουργεί ως ερέθισμα που αυξάνει τη σεξουαλική διέγερση, ως ερωτικό παιχνίδι ή ως πηγή από όπου γεννιούνται καινούριες ιδέες για τους δύο συντρόφους, με σκοπό τον πειραματισμό και την ανανέωση των σεξουαλικών τους πρακτικών. Αυτό που μας ελκύει στις ταινίες αυτές είναι ίσως το διαφορετικό, τον καινούριο, η "ζωντανή" αποτύπωση των φαντασιώσεων μας.

Μπορούμε να δούμε αυτό που φοβόμαστε ή ντρεπόμαστε να πούμε στο σύντροφό μας. Δεν είναι πάντως κάτι κακό ή κάτι για το οποίο θα πρέπει κάποιος να νιώθει άσχημα. Άλλωστε, η σχέση του ανθρώπου με τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου έχει μεγάλη ιστορία. Οι επιστήμονες μάλιστα έχουν αποδείξει και τη βιολογική της εξήγηση. Η διέγερση που παρατηρείται τη στιγμή εκείνη, προέρχεται από την οπτική επαφή με το ερωτικό υλικό. Μπορεί λοιπόν να συμβάλλει στην ερωτική μας ζωή, αρκεί να μην χάσουμε το μέτρο και θεωρηθεί απαραίτητο προκειμένου να υπάρχει ερωτική έλξη  και επαφή με το σύντροφό μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.