WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η συνταγή των Πρωταθλητών


9 Ιανουαρίου 2014

Capture10.jpg

Υπάρχει; 

To βίντεο από τη P&G για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2014 μας συγκίνησε και μας έβαλε σε σκέψεις.

Τι είναι αυτό που κάνει κάποιον Πρωταθλητή; 

Ταλέντο, προσπάθεια, πείσμα, επιμονή, αγάπη, δύναμη. Σίγουρα, τα συστατικά αυτά είναι μέσα στη συνταγή. Όμως, το σύνηθες είναι πως μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες να θελήσεις να τα παρατήσεις. Η έλλειψη θετικών αποτελεσμάτων μάς κάνει να χάνουμε το ενδιαφέρον για το όλο σχέδιο. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τους πρωταθλητές να μην εγκαταλείψουν; Να ξεπεράσουν τα όρια τους;

Ίσως, γιατί οι άνθρωποι αυτοί καταφέρνουν να αντιμετωπίσουν την κάθε αποτυχία, την κάθε αστοχία, την κάθε προσπάθεια σαν ένα βήμα προς τα μπρος, που του οδηγεί πιο κοντά στο στόχο τους. Προσπαθούν ξανά και ξανά, έχοντας επίγνωση ότι μόνο μια λεπτομέρεια τους χωρίζει από τον σκοπό τους. Μ΄άλλα λόγια, κάθε αποτυχία είναι κι ένα σκαλί λιγότερο για την κορυφή της επιτυχίας.

Κι όμως, σίγουρα και κάτι ακόμη λείπει. Νομίζουμε πως λείπει η πίστη. Αν δεν πιστέψεις μ ΄όλο σου το είναι στο όνειρό σου, δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί. Οι μαμάδες στο βίντεο όχι μόνο πίστεψαν στις δυνατότητες των παιδιών τους, τα μεγάλωσαν έτσι ώστε να πιστεύουν κι αυτά. "Δεν πειράζει που έπεσες, σήκω πάλι και συνέχισε. Μπορείς", "Μπορείς". Η πίστη σ' αυτή τη λέξη γι΄εμάς κάνει τη διαφορά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τις μαμάδες που μας γεμίζουν δύναμη και ελπίδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.