WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Υπάρχουν ενδείξεις για όλα


17 Ιανουαρίου 2014

Η αλήθεια είναι πως πριν ξεσπάσει η μπόρα υπάρχουν σύννεφα στον ουρανό. 

Το πρόβλημα είναι πως είμαστε τόσο προσκολλημένοι στην καθημερινότητα που δεν δίνουμε σημασία στα διάφορα σημάδια που προμηνύουν πως κάτι θα γίνει. Ύστερα, αναρωτιόμαστε "Μα, καλά πώς έγινε;" 

Αυτό είναι το θέμα πως δεν έγινε ξαφνικά. Είναι αποτέλεσμα μιας σειράς γεγονότων που έχουν προηγηθεί και διέφυγαν της προσοχής μας.

Για παράδειγμα:

  • Πολύ πριν ένα ζευγάρι χωρίσει, υπάρχουν σημάδια ψυχρότητας και αποστασιοποίησης που αν προσεχθούν αποτρέπουν την τελική κρίση.
  • Πριν από μια οικονομική χρεοκοπία υπάρχουν προειδοποιήσεις οι οποίες μας πληροφορούν ότι κάτι δεν κάνουμε καλά στη διαχείριση του χρήματος.
  • Πολλές σοβαρές ασθένειες οφείλονται στο ότι δε δώσαμε σημασία σε μιρκοαδιαθεσίες με τις οποίες το σώμα επιζητεί την προσοχή μας.

Μήπως λοιπόν θα πρέπει να ζούμε πιο συνειδητά στο εδώ και τώρα. Να δίνουμε την πρέπουσα σημασία στο παρόν και να μην αναπολούμε τόσο πολύ το παρελθόν αλλά ούτε να αγχωνόμαστε περισσότερο για το μέλλον. Αναγνωρίστε τα σημάδια και λάβετε δράση. Πώς; Ένας τρόπος είναι να βλέπετε τα πράγματα διευρυμένα. Όπως ακριβώς διαδραματίζονται στο πλαίσιό τους. Τότε μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς τις δυναμικές που αναπτύσσονται αλλά και τις σχέσεις που δημιουργούνται. Η ζωή μας μοιάζει με μία σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις, επειδή δεν είμαστε μόνοι μας αλλά συνδιαλεγόμαστε και μ΄άλλους ανθρώπους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.