WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τί πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε για το νυφικό;


2 Φεβρουαρίου 2014

Δεν είναι και τόσο εύκολο να βρείτε το κατάλληλο νυφικό.

Σκεφτείτε ότι δεν είναι όλα τέλεια στην έρευνα αγοράς για νυφικό, όπως ήταν στην ταινία "Bride Wars" . Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε.

 1 . Ορίσετε το budget σας Καθιερώστε το μέγιστο ποσό που είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε για το γαμήλιο φόρεμά σας - και να επιμείνετε σε αυτό . Ο συνολικός προϋπολογισμός θα πρέπει να περιλαμβάνει το φόρεμα, καθώς και το εκτιμώμενο κόστος των αλλαγών , πέπλο ή headpiece και άλλα αξεσουάρ. Για να αποφύγετε τυχόν οικονομικές εκπλήξεις αργότερα, φροντίστε να καλύψετε όλες τις βάσεις της μόδας από την αρχή.

2 . Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς να αρχίσετε να ψάχνετε Μόλις το δαχτυλίδι είναι στο δάχτυλό σας, όλα πρέπει να ξεκινήσουν. Δεν είμαστε υπέρ της παρανοϊκής συμπεριφοράς, απλά η έναρξη της διαδικασίας διαρκεί περίπου οκτώ έως εννέα μήνες. Πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, δεν είναι μία εύκολη επιλογή.

3 . Να περιμένετε το αναπάντεχο Αυτό μπορεί να σας σοκάρει. Μπορεί πραγματικά να πιστεύετε ότι σας αντιπροσωπεύει πλήρως, ότι ταιριάζει απόλυτα στο στιλ σας ωστόσο δεν ξέρετε αν σας κολακεύει. Μην απογοητευτείτε από διακεκομμένες προσδοκίες και να θυμάστε ότι πρέπει να δοκιμάσετε νυφικά σε διάφορες γραμμές.

4 . Μερικές φορές το πρώτο νυφικό είναι "THE ONE " Οι αγορές για ένα γαμήλιο φόρεμα δεν απαιτούν πάντα αμέτρητες δοκιμές. Μερικές φορές είναι πραγματικά έρωτας με την πρώτη ματιά .

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.