WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 πράγματα για τα όποια δεν χρειάζεται να νιώθουμε τύψεις


4 Φεβρουαρίου 2014

Υπάρχουν μερικά στερεότυπα, patterns, νόρμες, όπως κι αν τα λένε, που ακολουθούμε πιστά χωρίς να σκεφτόμαστε αν τα χρειαζόμαστε ή όχι. Παιδεύουν τη ζωή μας αλλά εμείς εκεί, πιστές.

Για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να σταματούσαμε να απολογούμαστε για τα εξής:

  1.  Δίαιτα: Τα πρότυπα είναι εξωπραγματικά. Αδύνατα, γυμνασμένα σώματα με εντυπωσιακούς γλουτούς. Το θέμα είναι εσείς να διάλεξε την εικόνα που θέλετε. Δεν χρειάζεται να βάζετε τον οργανισμό σας σε μια διαδικασία εξαντλητικής δίαιτας ή να στερήστε τα πάντα γύρω σας.
  2. Δεν κάνω δίαιτα: Αν πήρατε την απόφαση να τρώτε ότι και όσο θέλετε, τότε γιατί βάζετε τον εαυτό σας να απολογείται γι΄αυτό;
  3. To make-up: Είτε σας αρέσει να βάφεστε είτε όχι πρέπει να καταλάβετε πως είναι προσωπική υπόθεση. Για πιο λόγο λοιπόν μπαίνετε στη διαδικασία να συζητάτε με τις ώρες τα πλεονεκτήματα του φυσικού μακιγιάζ.
  4. Δεν χρειάζεται να απολογείστε όλη την ώρα γιατί θέλετε να κάνετε καριέρα και όχι οικογένεια.
  5. Επίσης, μπορείτε να ψωνίζετε όσα ρούχα θέλετε. Δεν είναι ανάγκη να ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για τη μανία σας αυτή. Εκτός αν τους χρωστάτε δανεικά.
  6. Δεν υπάρχει λόγος να εξηγείτε τη συχνότητα που θέλετε σεξ, αν θέλετε να έχετε εμπειρίες ή όχι. Γιατί να δώσετε εξηγήσεις;
  7. Αφήστε τα φεμινιστικά debate, χαλάτε την ενεργεία σας χωρίς λόγο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.