WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τί θα λέγατε για μία ύπνωση μέσω του κινητού σας;


8 Φεβρουαρίου 2014

Μία εικόνα αρκεί για να σας υπνωτίσει!

Διαβάζοντας την συνέντευξη του υπνωτιστή Νάσου Κομιανού στο τελευταίο τεύχος του digital περιοδικού HOPE, που είναι διαθέσιμο δωρεάν σε iPhone & iPad, ξύπνησε το ενδιαφέρον για τη υπνοσκόπηση. Τι είναι στην πραγματικότητα; Υπάρχει φόβος; Μπορούμε όλη να το κάνουμε; Γενικά επικρατεί μία σύγχυση σχετικά με τους υπνωτιστές και τη μέθοδό τους. Είναι εγκεκριμένη ή ένας κομπογιαννίτικος τρόπος για να μας παρασύρει;

HOPE

Ο ειδικός, Νάσος Κομιανός απάντησε στις απορίες της Μαργαρίτας Μιχελάκου δίνοντάς της ξεκάθαρες απαντήσεις για το τι ακριβώς είναι και πως λειτουργεί. Ερωτήματα που σίγουρα θα κάνατε κι εσείς αν είχατε απέναντί σας τον Νάσο Κομιανό απαντώνται λεπτομερώς. Σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη.

"Τι είναι η υπνοσκόπηση; Μια θεραπευτική µέθοδος που ενδείκνυται για θέµατα που δεν λύνονται διά της συµβατικής οδού, όπως µε την ανάλυση ή τη λογική, καθώς εξερευνά µια ψυχική υπόσταση που είναι θαµµένη στο υποσυνείδητο. Κάποιοι τη δοκιµάζουν στο πλαίσιο µιας γενικότερης πνευµατικής αναζήτησης.

Κάποτε έκοψα το κάπνισµα µε ύπνωση. Είναι το ίδιο; Είναι η ίδια «µέθοδος», όµως εδώ µιλάµε για αναδροµή, κάτι τελείως διαφορετικό. Στην αναδροµή δεν δίνει κάποιος εντολές στο υποσυνείδητό σου, αντίθετα τώρα είναι το δικό σου υποσυνείδητο που θα ακουστεί.

Πού θα µε οδηγήσετε; Στο υπόγειο της ψυχής σου. Όπου κι αν βρίσκεται αυτό κι όπου χρειάζεται να πας. Σε µια προηγούµενη ζωή… Σε ένα έντονο γεγονός αυτής της ζωής… Πολύ σπάνια στο µέλλον.

Πώς µπορεί να µε θεραπεύσει η υπνοσκόπηση; Το να βρεις τη ρίζα ενός προβλήµατος δεν είναι το ήµισυ της λύσης του;

Πρέπει να περιµένει κανείς και απρόοπτα στη διάρκεια του session; Φυσικά, από τη στιγµή που µπαίνουµε σε έναν αχαρτογράφητο τόπο. Πριν από µερικά χρόνια, µου έτυχε µια περίπτωση που αξίζει να σου τη διηγηθώ. Μια νέα γυναίκα, στην Κέρκυρα, απ’ όπου ξεκίνησα την πορεία µου, έκανε µια συνεδρία προκειµένου να εξερευνήσει ένα πρόβληµα υγείας που είχε. Στην αναδροµή πήγε σε προηγούµενη ζωή, στη δεκαετία του ’60 στις ΗΠΑ, όπου εργαζόταν ως πόρνη και τελικά αυτοκτόνησε. Ήταν µια επώδυνη αναδροµή µε δυσάρεστες αναµνήσεις, µε κορυφαία τη στιγµή της βίαιης διακοπής της ζωής, που τελικά ίσως δεν σχετιζόταν µε το πρόβληµα που είχε. Λίγες εβδοµάδες µετά την υπνοσκόπηση, οι δικοί της µου τηλεφώνησαν για να µου πουν ότι η κόρη τους σταµάτησε να κάνει ντους έξι φορές την ηµέρα, µια συνήθεια που είχε από µικρή. " ... η συνέχεια στο HOPE.

Hope_Mag

Κατεβάστε το HOPE Magazine ΔΩΡΕΑΝ στο iphone & το iPad σας για να διαβάσετε τη συνέχεια και να ανακαλύψετε την υπνοσκόπηση με τον πιο ευχάριστο και διαδραστικό τρόπο. Από την πρώτη κιόλας σελίδα θα ξεκινήσει το ταξίδι της ύπνωσης...

Κατεβάστε το νέο τεύχος για να διαβάσετε αυτά… και πολλά ακόμα θέματα!

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animations ενώ θα περιηγείστε στο αγαπημένο σας θέμα.

Για να κατεβάσετε το περιοδικό πατήστε στο εικονίδιο παρακάτω:

available-on-iphone-app-store-logo

Facebook: facebook.com/HOPEthemagazine Instagram: instagram.com/hopethemagazine

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.