WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το Μαρτύριο του Αγίου Βαλεντίνου


13 Φεβρουαρίου 2014

Ναι, η 14η Φεβρουαρίου μπορεί να γίνει μαρτύριο, παραδεχτείτε το. Είναι κάποιες υποχρεωτικές γιορτές - καταναγκαστικά έργα. Όπως το να χοροπηδάμε από χαρά και να περνάμε «φανταστικά» την Πρωτοχρονιά κι’ αν δεν έχουμε όρεξη, ΣΥΝΕΧΩΣ μας το υπενθυμίζουν με διαφημίσεις και status στο facebook. Λοιπόν, όποια και να είναι η προσωπική σας ζωή, αν δεν έχετε τη διάθεση να το παίξετε ρομαντική με το ζόρι αυτή τη συγκεκριμένη μέρα, εγώ μαζί σας.

H Ινώ Κοέν μας παρουσιάζει τη δική της εκδοχή με το μοναδικό και χιουμοριστικό της τρόπο. 

Ελάτε να γιορτάσουμε τη Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου.

Καλό είναι να μην περιμένετε λουλουδάκια, δείπνα με κεράκια και καρδούλες και αρκουδάκια. Διαγράψτε τη 14η Φεβρουαρίο (γόμα, blanco, delete) από το ημερολόγιo. Πείτε ότι είναι 32 Φεβρουαρίου και βουλώστε τα αυτάκια σας με ωτασπίδες, όπως ο Οδυσσέας για να μην παρασυρθεί από τις Σειρήνες που θα τον κατασπάραζαν.

Αυτές που τους γάμους σας εύχονται «και στα δικά σου» (=γεροντοκόρη, μην σώσεις).

Να είστε προσεκτικές, γιατί μερικοί επιλέγουν ειδικά αυτές τις μέρες (Χριστούγεννα, Πάσχα, Γεννέθιλια, κλπ) για βγάλουν το γαϊδούρι από μέσα τους. Πχ Κάποια 14/2 είχα τηλεφωνήσει στον τότε φίλο μου και δεν το σήκωσε ποτέ, για να με βοηθήσει να καταλάβω ότι τα χαλάσαμε, όπως πολύ ξεκάθαρα μου εξήγησε αργότερα. Ή, άλλο παράδειγμα ένα δώρο που είχε πάρει μία φίλη μου ήταν το ρομαντικό βερνίκι-φάρμακο για να μην τρώει τα νύχια της.

 ΜΑΚΡΙΑ από τις κακές μάγισσες στους γάμους σας εύχονται «και στα δικά σου» (=γεροντοκόρη, μην σώσεις). Αν πάλι πέσετε μούρη με μούρη μπροστά τους και σας πουν «Happy Valentine’s Day» με την κακεντρέχια στάζει από τη γλώσσα τους σαν δηλητήριο που καίει το χαλάκι: Απαντήστε άχρωμα «ευχαριστώ επίσης» και φτύστε τον κόρφο σας 9 φορές επαναλαμβάνοντας ρυθμικά «Ξουτ-φτου». It works.

Μήνυμα από το σύμπαν.

Έχετε ανάγκη από λουλουδάκια και αρκουδάκια; Ομολογώ ότι λόγω ωροσκόπου Καρκίνου (δράμα σκοτεινό) έχω επικίνδυνες τάσεις, πχ διατηρώ το υπέργηρο παιδικό μου αρκουδάκι, φοράω παντόφλες με κουνελάκια και άλλα φριχτά.

Κι’ όμως κινούνται… ΕΥΤΥΧΩΣ κατά καιρούς ξυπνάει μέσα μου η Cat Woman.

Άμα θέλετε, κάνετε μικρές κινήσεις για εσάς ή γι’ αυτούς που συμπαθείτε. Πχ. Δώστε μια κάρτα με καρδούλες στη γιαγιά σας (γλυκούλι). Ή, μία φορά είχα πάρει καφέδες Starbucks για τους κολλητούς μου στο γραφείου, σαν ‘Valentine’s Day treat’ και μας άρεσε σε όλους.

Αν πάτε σηνεμά με φίλες διαλέξτε ταινία με μανούλια Brad Pitt/ Clooney, ή τεκνά τύπου Twilight ή οτιδήποτε σας φτιάχνει τη διάθεση για να χαχανίσετε. Αν πάτε με άντρα, προτιμήστε ένα αστυνομικό με σασπένς (και πρωταγωνιστή ωραίο γκόμενο). ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ αμερικάνικες ρομαντικές κομεντί. Το ίδιο και αν πάτε με τη μαμά σας, γιατί θα έχετε αναστεναγμούς (=αχ πότε θα βρεις κι’ εσύ ένα καλό παιδί), επίσης και τα ντοκιμαντέρ γιατί όλο και κάποια σκηνή αναπαραγωγής θα έχουν, οπότε δεν γλιτώνετε τους αναστεναγμούς (=αχ πότε θα γίνω γιαγιά).

Και κάντε μία προσευχή στη Μαντόνα. Θυμηθείτε τι κάνει η Βασίλισσα για να περάσει καλά; Ό,τι γουστάρει. Αυτή είναι η απάντηση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.