WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σας θέτουμε ένα φιλοσοφικό ερώτημα


27 Φεβρουαρίου 2014

Γενικώς αυτό που κάνουμε όλοι όταν δεν είμαστε πεθαμένοι είναι ζούμε όμως, το νόημα του ρήματος αυτού διαφέρει τόσο πολύ από άνθρωπο σε άνθρωπο που, μπορεί να καταντήσει να σημαίνει απλώς υπάρχουμε.

Ο άνθρωπος που μοναδική του κινητήρια δύναμη είναι να πηγαίνει στη δουλειά, να πληρώνει λογαριασμούς και να βλέπει, τη μία μετά την άλλη, τις μέρες να περνούν, επιπλέει στα νερά της ύπαρξης, δεν καταδύεται όμως στα βάθη της ζωής.

Και εδώ είναι που ερχόμαστε να αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που μας εμποδίζει απ΄το να ζήσουμε; Γιατί συνηθίζουμε να περνάμε απ΄τον κόσμο περπατώντας στις μύτες;  Φτιάχνουμε ένα πρόγραμμα και απλά το ακολουθούμε καταγράμμα. Δευτέρα με Παρασκευή δουλειά, το Σαββατοκύριακο κρεπάλι ή ύπνος και πάλι απ΄την αρχή.

Και ερχόμαστε να ρωτήσουμε πάλι «Πόσο συχνά μπαίνουμε στο πειρασμό να ζήσουμε;»

Η ζωή είναι κάτι σαν μια εκδρομή στο βουνό. Εκεί που έχεις ανέβει σε μια πλαγιά και λες «Αχ! Οξυγόνο» και αναπνέεις όσο πιο πολύ μπορείς για να το πάρεις μαζί σου, ακριβώς αυτή την λαχτάρα πρέπει να έχουμε κάθε μέρα απ΄τη ζωή μας. Και δεν το λέμε για να φιλοσοφήσουμε ή να πούμε ό,τι εμείς το κάνουμε και εσείς όχι. Το λέμε για το θυμίσουμε πρώτα πρώτα στους εαυτούς μας. Υπάρχουμε ή ζούμε; 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.