WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ναι ή όχι στο "one night stand";


22 Μαρτίου 2014

1796578_783649451662603_1283781255_n.jpg

Δεν θα σας δώσουμε εμείς την απάντηση αλλά θα σας βοηθήσουμε να τα βρείτε μόνες σας.

Πολλές κοπέλες μπαίνουν στο δίλημμα να πω "ναι" ή "όχι"; Κι αν πω ναι θα με περάσει για εύκολη ενώ αν πω όχι θα με δει ως κοπέλα για σχέση. Το χειρότερο όμως είναι πως δεν είμαστε μόνο εμείς σ΄αυτό το δίλημμα αλλά και οι άντρες δεν ξέρουν τι θέλουν. Τέλος πάντων, εμείς απλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο γίνεται αντικειμενικές και πάντα στο προσγειωμένες στο εδώ και τώρα. Στο σήμερα. Για το λόγο αυτό παρουσιάζουμε 5 λόγους που λένε ότι και να πεις "ναι" δεν χάθηκε ο κόσμος.

Γιατί απλά:

  • Κάν' το για την εμπειρία. Η ζωή είναι μικρή για να τσακώνεσαι με τις κοινωνικές νόρμες που σε χαρακτηρίζουν εύκολη επειδή ίσως για πρώτη φορά στη ζωή είσαι σίγουρη για το τι θες.
  • Κάν΄το για τις ορμόνες. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες σεξ; (γι΄αυτό σου λέμε πες ναι)
  • Κάν΄το γιατί δεν είσαι σε mood σχέσης. Αν δεν είσαι σε φάση για δεσμεύσεις γιατί δεν απολαμβάνεις τις μικρές χάρες της ζωής; Δεν έχεις ακούσει ότι εκεί βρίσκεται η ευτυχία;
  • Καν΄το γιατί είναι ο πιο όμορφος τύπος που σ΄έχει φλερτάρει ποτέ. Η τύχη σου χαμογέλασε, μην της γυρνάς την πόρτα.
  • Κάν'το γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα υπάρξει επόμενη φορά. Συνήθως στο one night stand ο νούμερο ένα κανόνας λέει ότι τελειώνει εκεί και δεν υπάρχει επόμενο τηλεφώνημα. Μπορεί να είσαι εκείνη που θα σπάσεις τον κανόνα. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται μ΄αυτά τα πράγματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.