WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γυναίκες φωτογραφίζονται πριν και μετά την γέννα


2 Μαΐου 2014

Capture3.png

«Ένα όμορφο έργο για το σώμα: Τα κορμιά των μαμάδων»

Το να ποζάρει γυμνή μια γυναίκα μετά από το τέλος της εγκυμοσύνης της είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να κάνει. Πάντως υπάρχουν και κάποιες που το δέχονται και δεν το μετανιώνουν. Ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει το πως πραγματικά μοιάζουν τα σώματα των γυναικών που έχουν γεννήσει καθώς φιλοξενεί τις φωτογραφίες και τα λόγια τους με τις ίδιες να εξηγούν το πως έμαθαν να αγαπούν το σώμα τους μετά από την μεγάλη αλλαγή. Το πρότζεκτ με τις φωτογραφίες ονομάζεται: «Ένα όμορφο έργο για το σώμα: Τα κορμιά των μαμάδων» και είναι από τον φωτογράφο Τζέιντ Μπιλ.

Capture3

Οι ειδικοί αναφέρουν πως κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης οι γυναίκες βιώνουν τεράστιες αλλαγές στο σώμα τους ενώ νιώθουν πως δεν είναι ίδιες και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία τους. Υπάρχουν όμως και κάποιες που δεν το πήραν τόσο βαριά και ποζάρουν στο βιβλίο ενώ είπαν πως η φωτογράφηση τους, τις βοήθησε να αποβάλλουν τις αρνητικές σκέψεις που έκαναν για το σώμα τους. Οι 80 γυναίκες που φωτογραφήθηκαν γυμνές και ημίγυμνες, μοιράζονται και την προσωπική τους ιστορία και το κατά πόσον η γέννα τους άλλαξε την ζωή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.