WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η σχέση σας μπορεί να γίνει πιο δυνατή...


5 Μαΐου 2014

Όλοι οι άνθρωποι αναζητούν μία υγιή σχέση που αντέχει στο χρόνο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν οι άνθρωποι βρίσκονται σε υγιείς σχέσεις είναι καλά και ψυχολογικά. Σίγουρα με την πάροδο του χρόνου προκύπτουν διάφορα προβλήματα και διαφωνίες, οι οποίες μπορούν να χαλάσουν την ισορροπία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Σκοπός είναι να έχετε την δύναμη, τη θέληση και φυσικά να γνωρίζετε τον τρόπο για να επαναφέρετε την ισορροπία. Αυτό απαιτεί από εσάς ψυχική ηρεμία, για να λειτουργήσει η λογική και κατανόηση από τις δύο πλευρές.

Κατά τη διάρκεια μίας διαφωνίας... Αντί να φωνάζετε, να κάνετε υστερίες και να δημιουργείτε επιπλέον ένταση, αγκαλιάστε τον σύντροφό σας. Ίσως σας φαίνεται ακραίο κι όμως είναι ένας τρόπος να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε λογικά και οι δύο. Όταν υπάρχει ένταση, βγαίνετε από τον εαυτό σας και πράτετε δίχως λογική. Μία πράξη λοιπόν, μη αναμενόμενη, η οποία δείχνει ότι πάνω από όλα ότι αγαπάτε και είστε για σοβαρό λόγο με τον σύντροφό της, θα ηρεμήσει και τους δυο σας και θα σας βοηθήσει να βγάλετε μία λύση.

Σε μία στιγμή ανάγκης... Η ζωή είναι απρόβλεπτη, ισχύει το γεγονός ότι δεν ξέρουμε τι μπορεί να μας συμβεί. Τότε λοιπόν εκεί που αναρωτιέστε "Τί θα κάνω τώρα;" , "Τί χρειάζομαι αυτήν την στιγμή;" απευθυνθείτε στον άνθρωπό σας. Τα δύσκολα πάντα σας φέρνουν πιο κοντά. Νιώθετε την ασφάλεια που χρειάζεστε εκείνη την στιγμή και όλα μοιάζουν κάπως καλύτερα.

Την επόμενη φορά που θα αργήσει... Αν ο σύντροφός σας έχει συνήθεια να αργεί στα ραντεβού σας ή σε οποιαδήποτε υποχρέωση, απλά πείτε του με ήρεμο τρόπο πόσο σας ενοχλεί και τι αισθάνεστε όλα αυτά τα λεπτά που καθυστερεί. Αφήστε και πάλι στην άκρη υστερίες, απειλές και φωνές και συζητήστε μαζί του. Μην ξεχνάτε ότι το παν σε μία σχέση είναι η συζήτηση, σχεδόν όλα μπορούν να λυθούν με αυτόν τον τρόπο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.