WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το σπίτι του Εργένη


7 Μαΐου 2014

Οδικός Χάρτης για τον Άγνωστο Πλανήτη...

 H Iνώ Κοέν μας ξεναγεί στο σπίτι ενός εργένη!

Είσοδος/ Χωλ: Εκεί υπάρχει ό,τι πολυτιμότερο έχει σε αυτή τη ζωή. Παπούτσια, παντόφλες (εύχομαι όχι), μπουφάν, τα βασικά του πουλόβερ, τσιγάρα, πορτοφόλι, λογαριασμοί και κλειδιά.

Καθιστικό: Το δωμάτιο που λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Στο κέντρο δεσπόζει μία μεγάλη τηλεόραση (το μέγεθος μετράει), DVD και γκατζετάκια. Ένα κουβάρι μπουρδουκλωμένα καλώδια, είναι κατάλοιπο παιδικής ηλικίας και σημάδι μπορεί και να μην έχει πολύ υπομονή. Εδώ θα βρείτε τις κλασσικές του αξίες: μπαρ (παρατηρείστε τα ποτά, την ποιότητα, πόσο συχνά καταναλώνονται), βιβλία (αρχαία σκουριά), cd, τασάκια, ένα πάκο από εφημερίδες - στην κορυφή η Καθημερινή για καμουφλάζ, ακολουθεί μία πλούσια συλλογή από αθλητικές.

Μπαλκόνι/Βεράντα: Τα φροντισμένα φυτά δείχνουν άνθρωπο με ευαισθησίες και μεράκι. Τα απλωμένα φανελάκια που έχουν κοκκαλώσει ξεχασμένα για μέρες είναι σημάδι ότι περιμένει τη μανούλα να τα μαζέψει και να τα σιδερώσει.

Κουζίνα: Εδώ θα βρείτε, με μαθηματική ακρίβεια, 2 παραλλαγές

  • Σεληνιακό τοπίο: παγωνιά, άσπιλα, κουζινικά ανύπαρκτα, κουταλάκια από αεροπλάνο, πλαστικά μαχαιροπίρουνα, καθώς και μία πλούσια συλλογή ποτηριών για ουίσκυ, ανοιχτήρια, shaker και άλλα άγνωστα αντικείμενα. Περιεχόμενο ψυγείου: ένα μπουκάλι βότκα, ένα ανοιχτό κεσεδάκι μπίρα, μισό βούτυρο μισοτυλιγμένο στο χαρτάκι του, άπειρα παγάκια, ένα κουτί με ό,τι απέμεινε από μία πίτσα μαζί με τις χαρτοπετσέτες του delivery. Αν ψάχνετε για φρούτα, σαλάτες ή σοκολάτες αλλάξτε σπίτι.
  • Η γη μετά από πυρηνική καταστροφή: Όλες οι γυναίκες έχουν έστω και μία φορά ζήσει αυτή την εμπειρία. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, μόνο τη λέξη-κλειδί «νε-ρο-χύ-της». Το ψυγείο περιέχει μία τεράστια συλλογή από αποφάγια (αρχαιολογικά ευρήματα) και κοκακόλες.

Υπνοδωμάτιο: Άδειοι τοίχοι, στο πάτωμα τουλάχιστον 2-3 ζευγάρια κάλτσες, ξεχασμένα jeans, μακό, πουλόβερ περιφέρονται. Μόνο (το τονίζω) μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, αρχίστε σιωπηλά, μουλωχτά αλλά και με σύστημα, να εξαφανίζετε ένα-ένα τα ρούχα που δεν σας αρέσουν. Αν υπάρχουν κάποιες άθλιες παντόφλες, μην δοκιμάσετε να τις απομακρύνετε, είναι κάτι σαν το αρκουδάκι που σέρνουν τα παιδάκια και δεν το αποχωρίζονται ποτέ.

Μπάνιο: Το πολυτιμότερο δωμάτιο (για σας). Εκεί θα τα μάθετε όλα. Περάστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε, ψάξτε τα πάντα και εξοικοιωθείτε με το χώρο. Ξεκινήστε τις έρευνες με τις οδοντόβουρτσες. Αν υπάρχει μόνο μία (όπως η μητέρα), πάμε καλά. Αν υπάρχουν δύο, σκεφτείτε το καλά αν θέλετε η δική σας να είναι η τρίτη. Αν βρείτε 10 οδοντόβουρτσες, τότε ή ο τύπος είναι ή υποχόνδριος ή ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής ή απλώς ξεχασιάρης. Συνεχίστε τις έρευνες για γυναικεία καλλυντικά. Αν είναι του 1821 και σε αποσύνθεση, οκ. Αν πάλι ανακαλύψετε όλη τη σειρά της Chanel, δεν χρειάζεται να σας πω τι να κάνετε. Όταν λοιπόν σιγουρευτείτε ότι υπάρχει το κατάλληλο έδαφος, τότε το μπάνιο σας προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία: Να δηλώσετε την παρουσία σας. Οδοντόβουρτσα, κρέμες, άρωμα. Να βρίσκονται πάντοτε εκεί και μάλιστα σε περίοπτη θέση.

Γραφείο: Το "Άβατο". Εδώ μην μπείτε ποτέ. Το εννοώ. Αφήστε για τον εαυτό του τη ζωή του, τις εμπειρίες του, τις φωτογραφίες του, το laptop του. Δεν ωφελεί ποτέ να σκαλίζετε τα προσωπικά του, όπως δεν θέλετε και αυτός να ψάχνει τα δικά σας. Στο σπίτι του χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν όπως πάνε. Και να θυμάστε το εγγλέζικο απόφθεγμα: «Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.