WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Tα tips του Μαΐου


12 Μαΐου 2014

Έχουμε φτάσει σχεδόν στα μέσα του μήνα και η ψυχολογία μας είναι περίεργη. 

Τι να φταίει άραγε; Ο καιρός που δεν λέει να φτιάξει με τίποτα; Συννεφιά και βροχές τα Σαββατοκύριακα, ήλιος μεσοβδόμαδα. Καθόλου καλό timing για όσες ονειρεύονται το Σαββατοκύριακο να το περάσουν στην παραλία απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Από την άλλη είναι και τα θέματα των κιλών. Μπορεί μερικές ακόμα να μην έχουν καταφέρει να φτάσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν το συζητώ για εκείνες που εργάζονται αρκετές ώρες και η καθιστική ζωή σαμποτάρει τη σιλουέτα της.

Η αλλαγή season στην ντουλάπα έχει συμβάλει κι αυτή με τη σειρά στην κακή ψυχολογία. Καινούριες ανάγκες σε ρούχα αναδύονται,  η μόδα απαιτεί έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Κι αλλά έξοδα λοιπόν.

Προσπαθείτε να σκεφτείτε με τα χίλια ζόρια μια μίνι εξόρμηση αλλά δύσκολα τα καταφέρνετε. Ούτε εικόνες από ακρογιαλιές με τιρκουάζ νερά και χρυσές αμμουδιές, ούτε cocktails και βραδινές βόλτες στην παραλία.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Ο Πανόπουλος τι λέει άραγε για τα ζώδια;

Το ερώτημα όμως είναι θα αφήσουμε αυτή την κακή διάθεση να μας επηρεάζει κι άλλο; Τι μπορούμε να κάνουμε;

Οι συμβουλές λοιπόν του τρέχοντος μήνα είναι οι εξής:

  • Ο καιρός δεν θα πρέπει να μας χαλάει καθόλου τη διάθεση καθώς η βόλτα στην παραλία υπό όποιες καιρικές συνθήκες λειτουργεί θεραπευτικά.
  • Δοκιμάστε να κάνετε το πρώτο σας μπάνιο σε περίπτωση που έχει ωραίο μέρα. Τα νερά είναι κρύα αλλά η αίσθηση που αφήνει στο σώμα θα σας αναζωογονήσει και θα σας γεμίσει ενέργεια.
  • Δείτε ποια ρούχα σας αρέσουν και ποια όχι. Τα ρούχα που νομίζετε πως δεν χρειάζεστε μπορείτε να τα δωρίσετε σ΄ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Η κίνηση αυτή και μόνο θα σας γεμίσει χαρά.
  • Στη συνέχεια δείτε πως μπορείτε κάνοντας μικρές παρεμβάσεις στα ήδη υπάρχοντα ρούχα σας να τα ανανεώσετε. Ίσως, μερικά αξεσουάρ να σας βοηθήσουν να πετύχετε το στιλ που θέλετε.
  • Βγείτε έξω. Τα μαγαζιά είναι γεμάτα κόσμο. Κατεβείτε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Υπάρχουν πάρα πολλά εναλλακτικά μπαράκια που σίγουρα θα βρείτε κάποιο του γούστου σας. Αν θέλετε μπορείτε να περπατήσετε παρατηρώντας την πόλη σας και αλλάζοντας για λίγο παραστάσεις.
  • Ανανεώστε τη playlist σας με τα hit του καλοκαιριού. Ξεκινήστε έτσι την μέρα σας. Η μουσική θα σας φτιάξει τη διάθεση.
  • Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε την ώρα της σωματικής σας άσκησης. Θα σας δώσει το ρυθμό που θέλετε για να συνεχίσετε.
  • Οργανώστε μία μίνι εξόρμηση του Αγίου Πνεύματος. Θα σας βάλει σε καλοκαιρινό mood.

Κάπως έτσι μπορείτε να αλλάξετε την καθημερινότητα σας και ανεβάζοντας τη διάθεσή σας στα ύψη! Μην ξεχνάτε η ζωή είναι ωραία, ευχαριστηθείτε την!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.