WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 πράγματα που θα ήθελες να πεις στον εαυτό σου


28 Μαΐου 2014

Μετά την πρώτη του ερωτική απογοήτευση.

O έρωτας είναι το πιο όμορφο και συνάμα το πιο δύσκολο συναίσθημα. Μπορεί να σε τρελαίνει και αν είσαι άμαθος κιόλας τόσο το χειρότερο. Θυμάστε τον πρώτο σας έρωτα; Την πρώτη φορά που προδοθήκατε και νιώσατε αυτό το αφόρητο συναίσθημα. Σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου. Στην πραγματικότητα όμως, μόνο λίγο χρόνο χρειαστήκατε και μερικά πακέτα χαρτομάντιλα. Τότε λοιπόν θα θέλατε να μπορούσατε να πείτε στον εαυτό σας τα εξής:

  1. Η αξία σου σαν άνθρωπος δεν εξαρτάται από το αν θεωρείσαι ή όχι επιθυμητή από εκείνον.
  2. Μην φοβάσαι το πόνο. Ναι, πονάει αρκετά ένας χωρισμός αλλά μην το κρύβεις μέσα σου. Η αντίδραση σου σ΄αυτό δεν είναι ένδειξη αδυναμίας.
  3. Μην το παίρνεις προσωπικά. Είναι καλό να βλέπεις που έχεις κάνει λάθη και να μαθαίνεις από αυτά αλλά μην χρεώνεις λάθη άλλων. Αυτό είναι άδικο.
  4. Μην το ρίξεις στο φαγητό. Δεν υπάρχει παρηγοριά εκεί. Τσάμπα θα πάρεις κιλά.
  5. Δεν είναι η αποστολή σου να φτιάξεις τον κόσμο. Δεν πρόκειται να αλλάξεις εσύ τους ανθρώπους. Όποτε αν ο φίλος σου είχε ελαττώματα που δεν ταίριαζαν με τα δικά σου θέλω, τότε δεν έκανε για εσένα.
  6. Δεν χρειάζεται να κρατήσεις κακία σε κανέναν. Η πικρία δεν σε βοηθά να συνεχίσεις.
  7. Μερικές φορές μια αγκαλιά και ένα χάδι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ότι χρειάζεσαι. Άκουσε τους φίλους σου και βγες έξω απ΄το σπίτι. Η ζωή σε περιμένει. 
  8. Μην αφήσεις να σε επηρεάσει σε σημείο που δεν θα εμπιστευτείς ποτέ ξανά κανέναν. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Μην του βάζεις όλους στην ίδια κατηγορία.
  9. Οραματίσου το κορίτσι που θα είσαι στο μέλλον. Μια γυναίκα δυναμική και σίγουρη για τον εαυτό της.
  10. Ο καθένας αξίζει την ευτυχία. Και η σχέση αυτή δεν σου πρόσφερε την ευτυχία που ήθελες.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.