WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 υποσχέσεις που κάθε γυναίκα είναι καλό να κρατά


8 Ιουλίου 2014

Κουραζόμαστε καθημερινά, αγχωνόμαστε, καταναλώνουμε την ενέργειά μας σε ανθρώπους και πράγματα που ίσως να μην το αξίζουν τελικά. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να μάθουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας. Να τον φροντίζουμε και να τον σεβόμαστε. Για το λόγο οι παρακάτω υποσχέσεις είναι χρήσιμες όταν νιώθουμε μπερδεμένες ή ψυχικά κουρασμένες. 

  • Να μπορούμε να απολαύσουμε τα οφέλη της μοναξιάς μας. Είναι πολύ ωραίο να τα έχει κανείς καλά με τον εαυτό του. Γι΄αυτό το να μένουμε μόνες αναζητώντας την ισορροπία και την εσωτερική μας γαλήνη είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια ευκαιρία να κακομάθουμε και τον εαυτό μας.
  • Να απολαμβάνουμε τη θάλασσα όποτε το έχουμε ανάγκη. Συμβαίνει συχνά να νιώθουμε overdose μ'όλα αυτά που γίνονται γύρω μας και δεν έχουμε το χρόνο και την πολυτέλεια πολλές φορές να τα αποδεχτούμε. Η θάλασσα λειτουργεί ως αποθεραπεία.
  •  Να έχουμε στη ζωή μας ειλικρινείς φίλους που μπορούν να σταθούν δίπλα μας στα εύκολα και στα δύσκολα.
  • Να δημιουργούμε στον εαυτό μας ευκαιρίες για συνεχή μάθηση. Είναι ωραίο να έχουμε κίνητρα στη ζωή μας.
  • Να μην τιμωρούμε τον εαυτό μας. Τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε και για να προχωράμε. Οι τύψεις και οι ενοχές δεν βοηθούν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.