WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η Always μας θυμίζει ότι είμαστε κορίτσια!


23 Ιουλίου 2014

Και πρέπει να είμαστε περήφανες γι’ αυτό.

Εφηβεία! Μία τρυφερή ηλικία που για τα κορίτσια γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αφού έχουν να αντιμετωπίσουν μία περίοδο με την ψυχολογικό τους κόσμο να βρίσκεται σε σύγχυση. Ως γυναίκες αντιλαμβάνεστε τι θέλω να πω, αφού είναι αδύνατον να μην έχετε περάσει την “κοριτσίστικη” περίοδο, τουλάχιστον στην εφηβεία.

Πόσες φορές ακούσαμε “το κάνεις σαν κορίτσι”; Και φυσικά αυτή η φράση θεωρούνταν –και μάλλον συμβαίνει και σήμερα- υποτιμητική. Η Always παίρνει θέση και μας καλεί όλες να αισθανθούμε και να πράξουμε #ΣανΚορίτσι! Σκεφτείτε πόσα πράγματα μπορούν γίνουν ομορφότερα αν τα κάνουμε Σαν Κορίτσια.

Το project #LikeAGirl είναι μία ιδέα της Always με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα και να δείξει πόσο τέλειο είναι να είσαι και να κάνεις κοριτσίστικα πράγματα. Η σκηνοθέτης και υπεύθυνη του project Lauren Greenfield περήφανη γι’ αυτή τη δράση και τονίζει ότι:” Όταν η φράση "σαν κορίτσι" έχουμε μάθει να δηλώνει κάτι αρνητικό, είναι βαθιά αποκαρδιωτικό… Είμαι ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε αυτή την ενέργεια επαναπροσδιορισμού της φράσης "σαν κορίτσι" σε κάτι θετικό.”

Πάρτε κι εσείς μέρος και δείξτε στον εαυτό σας και στους γύρω σας πόσο ωραίο είναι να είσαι κορίτσι κι αισθανθείτε περήφανες! Δείτε το video και εμπνευστείτε για το δικό σας #ΣανΚορίτσι:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.