WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι συμβουλές που πρέπει να "ακούσετε" πριν φύγετε για διακοπές


29 Ιουλίου 2014

Tips για τα πάντα: Από το πώς θα προετοιμαστείτε μέχρι μικρές μυστικές πληροφορίες για μέρη που όλοι νομίζουν ότι ξέρουν αλλά κανείς δεν έχει αξιωθεί να δει πέρα από τη μύτη του.

Από την Ινώ Κοέν.

Φεύγετε για ένα Σαββατοκύριακο. Τελευταία στιγμή. Δεν προλαβαίνετε να ετοιμαστείτε. Δεν έχετε χώρο, ούτε όρεξη για να κουβαλάτε την προίκα σας. Θέλετε να ξεφύγετε.

Tι θα πάρετε:

Το πιο ελαφρύ sac voyage ή βαλίτσα. Το μέγεθος μετράει (αντίστροφα). Αν έχει και ροδάκια, ακόμα καλύτερα. Έχω μία πανάλαφρη, κόκκινη (να μην ξεχνάμε το στυλ), με ροδάκια, διαλεγμένη έτσι ώστε να χωράει στο ντουλαπάκι του αεροπλάνου και να περνάει το αυστηρό τεστ της Easy Jet (η βαλίτσα του Προκρούστη). Δεν θυμάμαι τη μάρκα, αλλά είχε κρεμασμένο ένα χαριτωμένο μαϊμουδάκι που μου το βουτήξανε, ελπίζω κάποιο παιδάκι τώρα να το χαίρεται και όχι ένας γελοίος ενήλικας.

Παρεό: Τρία(3) και θα με θυμηθείτε. Είναι ένα πολυεργαλείο που χρησιμεύει ως φόρεμα, φούστα, τουρμπάν, εσάρπα και κυρίως πετσέτα θάλασσας. Μάλιστα. Στεγνώνει γρήγορα και δεν πιάνει χώρο. Googlάρετε τρόπους δεσίματος και όλες θα σας ρωτάνε (σκασμένες) πού βρήκατε το στυλάτο σας φόρεμα (μην τους πείτε).

Μακό: 4 + 1 μακρύ για νυχτικό. Μου αρέσει πολύ ένα μακρύ άσπρο με κοψίματα της Ines de la Fressange από το Uniqlo, αν υπάρχει ακόμα, είναι και οικονομικό.

Μαγιό (2) + εσώρουχα

Κρέμες: Οι μόνες κανονικές συσκευασίες θα είναι το αντηλιακό και η κρέμα σώματος για μετά τον ήλιο. Όλα τα άλλα σε δείγματα, από ματιών μέχρι σαμπουάν. Φροντίστε να στοκάρετε. Κάθε φορά που ψωνίζετε ένα καλλυντικό, ζητείστε οπωσδήποτε και δείγματα. Ακόμα και αν κατεβάσουν τα μούτρα τους, ισχύει το ρητό “όποιος ζητάει, όλο και κάτι παίρνει”.

Σανδάλια ή μόνο αν πάτε πολύ χύμα σαγιονάρες.

Μία τζιν φούστα ή ένα παντελόνι που σας κολακεύει. Προτείνω άσπρο κάπρι. Αν είναι τζιν, ας είναι ελαφρύ το ύφασμα.

Το σημαντικό και συμπληρωματικό: Για το ταξίδι, διαλέξτε κάτι άνετο αλλά και που να μπορεί να φορεθεί και το βράδυ. Και παπούτσια κλειστά. Αυτή τη φορά πήρα ένα σορτσάκι μπεζ και το συνδυάζω με σανδάλια, άσπρο μακό και μια λεπτή ζώνη. Και βέβαια, με ένα σούπερ καλοκαιρινό κολιέ από τη Βασιλεία!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.