WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς να δείχνετε σέξι;


19 Οκτωβρίου 2014

263724_241155179245369_1485060_n.jpg

Αλήθεια πόσο εύκολο είναι μια γυναίκα να νιώθει σέξι; Να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και γοητεία; 

Μεταξύ μας δεν είναι και πολύ εύκολο. Καθώς όπως λένε πολλές γυναίκες είναι κάτι που το “χεις ή δεν το “χεις. Αν σας ζητούμε να χαρακτηρίσετε μια γυναίκα σέξι, πιθανότατα το πρώτο πράγμα που θα σας ερχόταν στο μυαλό είναι μία όμορφη κοπέλα που τα ρούχα της τονίζουν τέλεια την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Με άλλα λόγια η ομορφιά και το στιλ ορίζουν τη σέξι γυναίκα. Μπορείτε όμως να θεωρήσετε μια γυναίκα σέξι λόγω του μυαλού της; Ή να είναι σέξι λόγω του βλέμματος ή της αυτοπεποίθησης της;

Ναι, μπορείτε γιατί τα ρούχα και η ομορφιά δεν αρκούν. Για το λόγο αυτό σας έχουμε μερικές συμβουλές που θα σας κάνουν να νιώσετε αισθησιακή και όμορφη.

  • Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Δοκιμάστε διάφορα ήδη γυμναστικής και δείτε ποιο είναι αυτό που σας αρέσει και ταιριάζει στις ανάγκες του σώματός σας. Μπορεί να μην είναι ο στόχος σου να φτιάξεις το κορμί των διασήμων αλλά η άσκηση εκτός του ότι θα βελτιώσει το σώμα σου, έχει και θετικές επιπτώσεις στη διάθεσή σου.
  • Κάντε τις ατέλειες σας προτέρημα. Πολλές γυναίκες παγιδεύονται στα πρότυπα ομορφιάς που κυριαρχούν και προσπαθούν να τους μοιάσουν. Ξεχνούν όμως πως με τον τρόπο αυτό χάνουν τη μοναδικότητά τους. Η μοναδικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους είναι που τις κάνουν να διαφέρουν και να ξεχωρίζουν. Δεν έχει νόημα να γίνεται ένα κράμα διάσημων μοντέλων ή ηθοποιών, θυμίζοντας κάτι απ΄αυτές.
  • Δοκιμάστε τα όρια σας. Τι πιο σέξι από το να τρέχει στο αίμα σας αδρεναλίνη. Πώς μπορείτε να τα καταφέρετε; Μία στο τόσο δοκιμάστε να κάνετε κάποιο extreme sport. Και επειδή, το καλοκαίρι έφτασε σχεδόν ξεκινήστε τα θαλάσσια sport.
  • Χαρίστε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο εαυτό σας. Δεν είναι απαραίτητο να κλείσετε ραντεβού σε κάποιο σπα. Μπορείτε πολύ απλά να αφιερώσετε μερικές ώρες στον εαυτό σας μετατρέποντας το σπίτι σας σε σπα. Αν δεν μένετε μόνες σας, διεκδικήστε λίγες ώρες μοναξιάς και ηρεμίας. Βάλτε , ανάψτε αρωματικά κεριά, γεμίστε τη μπανιέρα με νερό, άλατα και έλαια και χαλαρώστε.Στη συνέχεια, περιποιηθείτε πρόσωπο και σώμα. Κάντε απολέπιση και στη συνέχεια εφαρμόστε μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης.  Θα σας φτιάξει τη διάθεση.
  • Ανανεώστε το στιλ σας. Μπορείτε να κάνετε μερικές έξυπνες αγορές επενδύοντας σε ρούχα που αναδεικνύουν τα δυνατά σας σημεία.'
  • Βγείτε ραντεβού, φλερτάρετε, γνωρίστε νέους ανθρώπους. Η επικοινωνία και το παιχνίδι θα σας κάνουν να πάρετε γερές δόσεις αυτοπεποίθησης που σίγουρα θα σας κάνουν να νιώσετε πιο γοητευτικές.
  • Επενδύστε σ΄ένα κόκκινο κραγιόν. Μην ξεχνάτε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.
  • Τέλος, «Keep your heels, head and standards high». Σε ελεύθερη μετάφραση, αφού μέχρι στιγμής με τις παραπάνω αλλαγές έχετε πετύχει να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας, κρατώντας το κεφάλι σας ψηλά αλλά στοχεύοντας πλέον στα καλύτερα για το εαυτό σας, αυτό που μένει είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Μην ξεχνάτε πως εκτός από το ότι τα τακούνια σας προσθέτουν πόντους, σας κάνουν να στέκεστε πιο ευθυτενώς και δίνουν ένα lift στην περιοχή των γλουτών. Βρείτε το ζευγάρι που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα και δώσε στον εαυτό σας έξτρα πόντους θηλυκότητας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.