WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πως να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε και να πετύχετε


31 Οκτωβρίου 2014

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί ποιό είναι το συστατικό που κάνει τις επιχειρηματικές προσπάθειες απόλυτες επιτυχίες; Ας ξεκινήσουμε από μια γενική παραδοχή: το πάθος για το αντικείμενο, όχι για το στόχο, είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Σκεφτείτε γυναίκες που αγαπούν τη μαγειρική και τα καταφέρνουν  καταπληκτικά. Πόσες φορές δεν έχουν ακούσει από τους οικείους τους τη φράση "Θα θησαύριζες αν άνοιγες δική σου επιχείρηση!". Όταν αγαπάμε κάτι πολύ και ειλικρινά, εντρυφούμε σε αυτό, εμβαθύνουμε και "το ψάχνουμε" από όλες τις πλευρές και με όλους τους δυνατούς τρόπους. Δεν αφήνουμε τίποτα στο πεδίο της άγνοιας και η όρεξη για ανακαλύψεις και κατακτήσεις γνώσεων και δεξιοτήτων δεν στερεύει. Η δουλειά έτσι είναι χαρά, είναι απόλαυση και μπορεί να μας πάρει από το χέρι και να μας πάει σε μέρη που δεν φανταζόμασταν ποτέ!

Πολλές γυναίκες επίσης έχουν κάνει συγκεκριμένες σπουδές γύρω από ένα γνωστικό πεδίο και είτε επειδή έχουν γίνει μανούλες, είτε λόγω της κακής οικονομικής περιόδου, έχουν μείνει έξω από τον εργασιακό στίβο. Εάν λοιπόν αυτή την περίοδο, κάνετε σκέψεις γύρω από το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα και χιλιάδες ανησυχίες γυρνούν στο μυαλό σας, σας προτρέπουμε να ενημερώνεστε, να συζητάτε, να βρίσκεστε με άτομα που επιδιώκουν κάτι παρόμοιο.

Υπάρχουν πολλά και λαμπρά παραδείγματα επιτυχημένων γυναικών στον επιχειρησιακό κλάδο που έκαναν διθυραμβικά άλματα. Ασχολήθηκαν με κάτι που αγαπούσαν και από εκεί ξεκίνησε το δικό τους success story. Ελάτε την Κυριακή κοντά μας να μοιραστούμε ιδέες, προτάσεις και τρόπους και να οραματιστούμε ένα καλύτερο ατομικό και συλλογικό μέλλον. 

Buy-Tickets-Button-green-rounded-rectangle

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.