WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Έξυπνα tips για να οργανώσετε την εβδομάδα σας


10 Νοεμβρίου 2014

Όλοι έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις και πράγματα που πρέπει να προλάβετε μέσα στην μέρα. Ο σωστός προγραμματισμός θα σας βοηθήσει να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας και να μειώσετε το άγχος σας. Πάρτε χαρτί και μολύβι και αρχίστε! 

  • Ημερολόγιο: Είναι πολύ βασικό να έχετε σημειωμένα τα ραντεβού σας και τα πράγματα που πρέπει να γίνουν κάθε εβδομάδα. Προλάβετε το κινητό σας ως "γραμματέα". Βάλτε υπενθυμίσεις για τα πιο σημαντικά θέματα ώστε να σας ενημερώσει τη σωστή στιγμή.
  • Οργανώστε το γραφείο σας: Η τάξη και το καθαρό περιβάλλον βοηθούν στο να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας. Συνεπώς, είστε πιο παραγωγικοί αφού τίποτα δεν αποσπά την προσοχή σας. Για να το πετύχετε αυτό θα χρειαστείτε μία συρταριέρα, φακέλους, post it, ντοσιέ και ότι ακόμη χρειάζεστε για να οργανώσετε σωστά τα έγγραφά σας. Μία συμβουλή είναι η χρήση των labels. Να χρησιμοποιείτε ετικέτες για να ξέρετε τι περιέχει το κάθε ντοσιέ. Έτσι και κερδίζετε χρόνο και δεν αγχώνεστε.
  • Φτιάξτε μία λίστα. Η λίστα είναι ένα εύκολος τρόπος καταγραφής ιδεών. Μια πρόταση ή μια λέξη μπορούν να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για μία μεγάλη ιδέα. Τη λίστα αυτή μπορείτε να την έχετε μαζί σας ή στο γραφείο σας. Ο σκοπός αυτός είναι εξαιρετικά βοηθητικός στο να γίνεστε πιο παραγωγικοί.
  • Λογαριασμοί: Θα πρέπει να τοποθετηθούν σ΄ένα ντοσιέ και να κρατήσετε τις ημερομηνίες που είναι να πληρωθούν. Μην αφήνετε τις πληρωμές τελευταία στιγμή.

Το βασικότερο πλεονέκτημα του εβδομαδιαίου προγράμματος είναι πως δεν έχει αναβολές. Η κάθε μέρα έχει τα δικές τις υποχρεώσεις που περιμένουν να φέρετε σε πέρας, συνεπώς η αναβλητικότητα δεν έχει θέση σ΄αυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.