WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5+1 ταινίες για να δείτε αν χωρίσατε


14 Νοεμβρίου 2014

break-up-movie.jpg

Αν έχετε χωρίσει πρόσφατα και δεν έχετε διάθεση για βόλτες και πολλές κουβέντες με φίλους που έχουν κάθε καλή πρόθεση να σας συμπαρασταθούν, μα επιδιώκετε λίγη ενδοσκόπιση και "metime", ιδού μερικές κατάλληλες ταινίες για αυτή τη φάση της ζωής σας. Μετά το "High Fidelity",το "The Break-Up" και "το Ημερολόγιο της Bridget Jones" σας παραθέτουμε μερικές ακόμα επιλογές.

500 days of summer: o Τομ Χάνσεν γνωρίζει τη Σάμερ (καλοκαίρι) Φιν και μετά από 290 μέρες χωρίζουν. Μια ταινία που μας δείχνει με τρόπο χαριτωμένο πως όταν κάτι συμβαίνει, έχει τους λόγους του και πως, όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν στη ζωή κάτι καλύτερο τους περιμένει κάπου παρακάτω.

Διαβολογυναίκα: cult ταινία του 1989. Αν δεν την έχετε δει και έχετε άγρια ένστικτα και κρυφές καταστροφικές ευχές για τον πρώην σας, δείτε την άφοβα. Εναλλακτικός τίτλος θα μπορούσε να είναι "πως να του κάνετε τη ζωή κόλαση εάν σας απατήσει". Μια απολαυστικά νευρωτική Meryl Streep και μια μεθοδική Roseanne Barr.

The First Wives Club: 4 φίλες έχουν τις φαινομενικά τέλειες ζωές, έχουν όλα όσα ονειρεύτηκαν, μέχρι που μετά από χρόνια ανακαλύπτουν πως ζουν σε μια φούσκα με μια δυσάρεστη αφορμή και πως η οικογενειακή κατάσταση που έχουν πλάσει δεν είναι παρά μια απάτη. Τότε αποφασίζουν να συσπειρωθούν και να αλλάξουν την ιστορία. Σε αυτή την περίπτωση, καλέστε και τις φίλες σας.  

Blue Valentine: Μια ταινία με τον αγαπημένο για πολλούς Ράιαν Γκόσλινγκ  που περιγράφει την γέννηση και το τέλος της σχέσης του Ντιν Περέιρα και της Σίντι Χέλερ. Ερωτεύονται και αποφασίζουν να παντρευτούν ενώ εκείνη είναι έγκυος στο παιδί του πρώην συντρόφου της. Μετά από ένα καταστροφικό σαβ/κο, όλα παίρνουν το δρόμο της λήξης. Μια ταινία για το παιχνίδι της μοίρας "βρίσκω και χάνω αυτό που αγαπώ".

Απλώς δεν σε γουστάρει: Αφελής και ελαφριά ταινία με λαμπερό cast που την προτείνουμε για να ξεχαστείτε και να μην κατακλυστείτε από σκέψεις και ταυτίσεις. Πέντε γυναίκες βιώνουν πολλαπλά πλήγματα από τους συντρόφους τους και ψάχνουν για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει "παραλίγο sex & the city".

Ο Νευρικός Εραστής: Αισθηματικός Γούντι Άλεν του 1977 που περιγράφει πως οι φαινομενικές διαφορές είναι αυτά που μας ενώνουν τελικά. Ο Άλβι κι η Άννι ερωτεύονται κεραυνοβόλα, εκείνη "ελαφριά" εκείνος διανοούμενος. Αυτό τους χωρίζει μα εκείνος αποφασίζει να την διεκδικήσει και πάλι, αναγνωρίζοντας την αξία αυτού που είχαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.