WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί η ανυπομονησία δεν είναι σύμμαχός σας;


15 Νοεμβρίου 2014

Πόσες φορές θα θέλατε όλα αυτά που έχετε σκεφτεί να γίνουν άμεσα; Την ίδια κιόλας στιγμή.

Η ανυπομονησία είναι χαρακτηριστικό πολλών ανθρώπων αλλά δεν είναι σύμμαχός τους. Γιατί;

  • Η ανυπομονησία τους κάνει να σκέφτονται βραχυπρόθεσμους στόχους, πράγμα που τους δίνει αποτέλεσμα κατώτερης ποιότητας και μικρότερης διάρκειας. Οι παράδεισοι στους οποίους τους οδηγεί η ανυπομονησία είναι από χαρτόνι.
  • Η πίεση του χρόνου τους εμποδίζει να χαρούν το ταξίδι που οδηγεί στους στόχους, το οποίο θα έπρεπε να είναι πιο ευχάριστο κι από το ίδιο το τέρμα.
  • Η ανυπομονησία αυξάνει την απερισκεψία και, ως εκ τούτου, τον αριθμό των λαθών μας, με αποτέλεσμα να πρέπει να αφιερωθούν περισσότερο χρόνο για να τα θεραπεύσουν.

Όπως καταλαβαίνετε η υπομονή είναι μια έξυπνη και πρακτική στάση η οποία σας γλιτώνει από άπειρες συγκρούσεις. Κατά τον Όσο, η απλή παρατήρηση των γεγονότων είναι η τέχνης της υπομονής. Το να βλέπει τα πράγματα γύρω του χωρίς να τα προσπερνά δείχνει ότι κατέχει την "επιστήμη της ειρήνης". Αξίζει τον κόπο να ξαναβρείτε αυτή την αρετή κάθε φορά που ανυπομονείτε να γίνουν όλα αυτά που έχετε ερωτευτεί, να κλείσουν οι πληγές σας ή να αποφασίσετε για μια υπόθεση που δεν έχει ωριμάσει ακόμα μέσα σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.