WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

9 μυστικά ταξιδιού αποκλειστικά για ζευγάρια


5 Δεκεμβρίου 2014

Εν όψει των χριστουγεννιάτικων αποδράσεων σας θα ήταν καλό να τα λάβετε σοβαρά υπόψιν σας. 

Πολλά είναι τα ζευγάρια που γυρνώντας από τις διακοπές τους μιλούν στους φίλους τους για το πως πέρασαν με μία έλλειψη ενθουσιασμού. Η έλλειψη αυτή εξηγείται από τις φράσεις "Εγώ ήθελα να δούμε και κανένα μουσείο αλλά..." ή "Με γυρνούσε όλη μέρα στα μαγαζιά" κτλ. Το ζητούμενο όμως είναι να ταξιδεύετε με το σύντροφό σας και να περνάτε όμορφα. Να διασκεδάζετε και να ζείτε στους παλμούς της πόλης που βρίσκεστε κάθε φορά. Ως ταξιδιώτες και όχι απλά ως τουρίστες, ώστε επιστρέφοντας στη βάση σας να είστε γεμάτοι με νέες εμπειρίες και εικόνες.

Για να το πετύχετε τότε...

  • Ξεκαθαρίστε απ΄την αρχή το budget που σκοπεύετε να χαλάσετε στις διακοπές σας.
  • Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε κάθε φορά όλη σας τη ντουλάπα. Προσπαθήστε να περιοριστείτε στα απολύτως απαραίτητα και να απολαύσετε το αίσθημα της ελευθερίας που σας προσφέρει η επιλογή αυτή.
  • Πάρτε μόνη σας λίγο χρόνο. Αν σύντροφός σας θέλει να ξεκουραστεί κι εσείς θέλετε να ανακαλύψετε όλα τα μαγαζάκια της πόλης ή να απλώς να περπατήσετε παρατηρώντας τις συνήθειες των ανθρώπων τότε κάντε το.
  • Αποδεχτείτε τις παραξενιές και τις φοβίες του συντρόφου σας. Μπορεί να φοβάται τα αεροπλάνα ή να του αρέσει να κάνει αρκετές στάσεις σ΄ένα road trip για να απολαμβάνει τη φύση. Χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή. Έχει κι αυτή τη δική της μαγεία.
  • Να είστε καλά οργανωμένοι. Δεν εννοούμε να έχετε μάθει απ΄έξω όλους τους δρόμους και μέρη της χώρας που επισκέπτεστε αλλά να έχετε μαζί σας βασικές προμήθειες όπως για παράδειγμα νερό και snack, πότε δεν ξέρετε τι περιπέτεια σας περιμένει!
  • Είναι χαλαροί με το πρόγραμμα. Δεν γίνεται να βάλουν όλα τα αξιοθέατα και τα πράγματα που θέλουν να κάνουν σε μία μέρα. Οι διακοπές προορίζονται και για ξεκούραση. Είναι καλό λοιπόν να υπάρχει ένα όριο στο τι μπορούν να κάνουν στις μέρες που έχουν.
  • Λατρεύουν την περιπέτεια. Θέλουν να γνωρίζουν τον κάθε τόπο ως ταξιδιάρες ψυχές. Να περπατούν στα σοκάκια, να δοκιμάζουν τα τοπικά εδέσματα, να συνομιλούν με τους ντόπιους και να βγαίνουν στα μέρη που συχνάζουν.
  • Να ξεκαθαρίσετε τι θέλει να κάνει ο καθένας και να βρείτε μία λύση ώστε να είστε ευχαριστημένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάτε διακοπές για να γκρινιάζετε και να τσακώνεστε όλη την ώρα.
  • Βρείτε τρόπο να διασκεδάσετε. Δοκιμάστε να κάνετε πράγματα που στην καθημερινότητά σας δεν έχετε την ευκαιρία. Βγείτε, χορέψτε, δοκιμάστε νέα sports ή δραστηριότητες. Γεμίστε από νέες εμπειρίες που θα αποτελέσουν στην πορεία πηγή έμπνευσης για τη ζωή σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.