WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ανακαλύψτε το μυστικό της επιτυχίας...


30 Δεκεμβρίου 2014

Οι ευχές των ημερών, η μαγεία των Χριστουγέννων και ο Άγιος Βασίλης αρκούν άραγε; 

Ένα από τα συνηθέστερα λάθη είναι το να σκέφτεται κανείς ότι για να επιτύχει χρειάζεται να είναι ευφάνταστος, να απολαμβάνει κάποιο είδος μαγείας που μόνο λίγοι το κατέχουν ή να τα έχει καλά με το σύμπαν. Το σίγουρο όμως είναι πως το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται αλλού. Η επιτυχία βρίσκεται στο να κρατάς σταθερή πορεία, να κάνεις όσα περισσότερα λάθη μπορείς και να προχωράς. Όταν αποφασίσεις να μάθεις μία ξένη γλώσσα, ένα μουσικό όργανο ή να κάνεις κάποιο άθλημα, το αν θα το πετύχεις ή όχι εξαρτάται από εσένα.

Εξαρτάται από το πόση γενναιότητα και επιμονή κρύβει η απόφασή σου. Η απόφαση ότι τίποτα δεν θα σε απομακρύνει από τον στόχο σου είναι αυτή που σε οδηγεί στην επιτυχία.

Φέτος λοιπόν που θα ετοιμάζετε τη λίστα με τους στόχους του νέου έτους, προσπαθήστε να μείνετε σταθεροί σ' αυτούς. Αλλά πρώτα πιστέψτε τους. Πιστέψτε στα όνειρά σας και στη δύναμη που κρύβεται μέσα σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.