WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτό το ρίσκο δεν θα το πάρω


19 Ιανουαρίου 2015

111-Copy.jpg

Το αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο των παιδιών, η ευημερία της οικογένειας, η στήριξη του οικογενειακού προϋπολογισμού και φυσικά μία θέση στην αγορά εργασίας είναι βασικές ανησυχίες της εργαζόμενης μητέρας στην Ελλάδα του 2015. 

«Ποια διαπραγμάτευση γίνεται με τους όρους του ενός;» είναι το βασικό ερώτημα που θέτει η μητέρα που ετοιμάζει την τσάντα του παιδιού της για το σχολείο και πρωταγωνιστεί στο νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο: «Αυτό το ρίσκο δε θα το πάρω».

Παρουσιάζεται εμφανώς ανήσυχη για το μέλλον του παιδιού της -κι όχι μόνο- αλλά και για την απομόνωση από την Ευρώπη. Γίνεται αισθητή η υπευθυνότητα μιας ώριμης γυναίκας που αναγνωρίζει πως όποτε η Ελλάδα απομονώθηκε στο παρελθόν, στη συνέχεια καταστράφηκε. Δεν είναι ώρα για απομόνωση. Έχει -όπως και όλοι οι Έλληνες- κάνει πολλές θυσίες για να πάρει τέτοιο ρίσκο. Αυτή την στιγμή είναι η ώρα για ψήφο ανέγερσης και όχι κατεδάφισης, κι η ίδια παραδέχεται: «θα ψηφίσω για να χτίσουμε, όχι για να γκρεμίσουμε».

Με βασικούς άξονες "Λέμε την αλήθεια! Εγγυόμαστε το αύριο! Ψηφίζουμε για μια Ελλάδα δυνατή με σταθερή θέση στην Ευρώπη και τον κόσμο!" ολοκληρώνεται το διαφημιστικό σποτ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.