WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι θα ψηφίσεις


24 Ιανουαρίου 2015

10628185_707125912705252_3475224744234651968_n.jpg

Είστε έτοιμες να δείτε που θα ρίξετε την ψήφο σας; 

Κριός

Έχει αποφασίσει πριν καλά-καλά ανακοινωθούν οι εκλογές. Στην πορεία άλλαξε γνώμη, αλλά από μέσα του και δεν το ομολογεί. Επιμένει να πείσει όλο τον κόσμο να ψηφίσει το ίδιο κόμμα (που λέει ότι θα ψηφίσει αλλά κατά βάθος δεν είναι σίγουρος), σε σημείο που πρήζει τον κόσμο και τα καταφέρνει να τσακώνεται (για κάτι για το οποίο δεν είναι καθόλου σίγουρος).

Ταύρος

Στις πολτικές συζητήσεις, ορμάει σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και τα κάνει μπάχαλο. Δεν αφήνει άνθρωπο να σταυρώσει κουβέντα, πετάγεται να αναπτύξει επί μισή ώρα τον αντίλογο. Αλλά επειδή θέλει με όλους να τα πηγαίνει καλά, πείθει το συνομιλητή του ότι έχουν τις ίδιες απόψεις. Το τι θα ψηφίσει όμως στο τέλος, δεν το ξέρει ούτε η μαμά του.

Δίδυμος

Ζει μαρτυρικές στιγμές. Περιμένει το τέλος του κόσμου. Δεν κοιμάται το βράδι από το άγχος, φυσάει και ξεφυσάει. Θα ψηφίσει ότι και οι δικοί του άνθρωποι γιατί έτσι νιώθει ασφάλεια. Αν όμως ένας κολλητός του πει κάτι διαφορετικό παθαίνει μπλακ άουτ, ψάχνει επιχειρήματα για να αλλάξει γνώμη «και ΑΝ όμως...» και πάλι φτου και από την άρχη.

Καρκίνος

Είναι πολύ στενοχωρημένος και απογοητευμένος. Βλέπει σε όλα τα κόμματα δίκια και άδικα. Τελικά θα ψηφίσει όποιους βρίσκει συμπαθητικούς, με εντελώς δικά του κριτήρια (από τις πράξεις τους μέχρι την οικογενειακή τους κατάσταση). Και θα μαυρίσει τους κλασσικούς σταρ της πολιτικής που δεν τον πείθουν με τίποτα.

Λέων

Μετά από σκέψη, αποφάσισε να μην κατέβει στις εκλογές. Έτσι η Ελλάδα χάνει ένα αστέρι. Φυσικά θα ψηφίσει, την κλασσική παλιά του αγάπη. Άσχετο αν στην αρχή απειλούσε ότι θα του κοπεί το χέρι αν ξαναψηφίσει και ότι τη μέρα των εκλογών θα φύγει για την Αυστραλία. Είναι τελικά μεγαλόψυχος και τιμά τους ταπεινούς πολιτικούς με την ψήφο του.

Παρθένος

Ξεψειρίζει όλα τα ψηφοδέλτια, μέχρι και της Ολυμπιακής Δημοκρατίας. Επισκέπτεται τα sites των υποψηφίων. Κι’ όμως έχει καταλήξει, εδώ και καιρό. Ίσως είναι ο μόνος που ξέρει ακριβώς, με συγκεκριμένα κριτήρια, τι του γίνεται. Όμως λυπάται, γιατί δεν είναι σίγουρος ότι το κόμμα που θα ψηφίσει θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει.

Ζυγός

Το ζήτημα δεν είναι τι θα ψηφίσει, αλλά να πάει να ψηφίσει. Μισεί όσους φταίνε και δεν θέλει να τους βλέπει μπροστά του. Δεν ελπίζει όμως σε σωτηρία, δεν πιστεύει κανέναν γι’ αυτό είναι στις μαύρες του. Είναι ο πραγματικός αναποφάσιστος γιατί έχει έντονη την αίσθηση του δικαίου. Και του αδίκου.

Σκορπιός

Αυτό που τον απασχολεί πάνω από όλα είναι πώς θα τιμωρήσει αυτούς που θεωρεί υπαίτιους για την κακή κατάσταση, από όλα τα κόμματα. Το τι θα ψηφίσει είναι μεγάλο μυστήριο, το αίνιγμα της Σφίγγας, ένα εφτασφράγιστο μυστικό που θα πάρει στον τάφο του. Γιατί ούτε και ο ίδιος το ξέρει.

Τοξότης

Αν θέλετε να μάθετε τα αποτελέσματα πριν από την Κυριακή, δεν έχετε παρά να τον ρωτήσετε. Τα ξέρει όλα, με ποσοστά, πιθανότητες και ακρίβεια. Τόσο ενθουσιασμένος είναι με τις προβλέψεις του, που δεν μιλάει για τίποτε άλλο. Και περιμένει με αγωνία τα exit polls για να αποδείξουν ότι «εγώ τα’λεγα»...

Αιγόκερως

Μαίνεται εναντίον αυτών που μολύνουν το περιβάλλον με χαρτούρα. Πετάει προεκλογικά φυλλάδια στην ανακύκλωση, ορύεται για την παράνομη αφισσοκόληση. Κατά τα άλλα, μπορεί να έχει μέχρι τώρα αλλάξει 18 γνώμες, αλλά στο βάθος-βάθος είναι συντηρητικούρας, τον ξέρετε...

Υδροχόος

Είναι ιδεαλιστής. Έχει βαρεθεί τις παλιοπολιτικές καταστάσεις. Πνίγεται με τις λεπτομέρειες που τον ενοχλούν στην καθημερινή ζωή και θέλει να τα αλλάξει όλα, όχι όμως μπουκάροντας με τσαμπουκά, αλλά με μικρές, κομψές κινήσεις. Τολμάει το καινούργιο.

Ιχθύς

Το μήλον της έριδος για όλα τα κόμματα. Κάθε μέρα που ξημερώνει έχει και άλλη προτίμηση και μάλιστα είναι πεποισμένος ότι αυτή είναι η οριστική. Είναι ο γνωστός-άγνωστος που παραπλανεί τις δημοσκοπήσεις και με το που θα βγει από την κάλπη, θα αλλάξει γνώμη, αλλά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Θα βρείτε περισσότερα άρθρά της στο inocohen.wordpress.com.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.