WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 βασικές έννοιες για την τέχνη του ζην


9 Φεβρουαρίου 2015

Όλοι λίγο πολύ ονειρευόμαστε τη ζωή μας διαφορετικά. Θα θέλαμε έναν άλλο τρόπο ζωής, μία πιο ποιοτική και ανθρώπινη καθημερινότητα. Ωστόσο, είναι λίγοι εκείνη που καταφέρνουν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους. Είναι λίγοι εκείνοι που εφαρμόζουν τις έννοιες για την τέχνη του ζην!

Βασικές έννοιες όπως: 

  • Πίστη: Μόνο αν πιστεύει κάποιος στις δικές του δυνάμεις και στην ίδια του την ύπαρξη θα μπορούσε να έχει μια ζωή πλήρη και γεμάτη νόημα.
  • Απελευθέρωση: Μόνο λύνοντας τα βαρίδια, δηλαδή όλα αυτά που δεν έχει ανάγκη κάποιος για να υπάρξει, και επιλέγοντας να κρατήσει αρχές που βασίζονται στη στοργή ή στη συνεργασία, ξεπερνώντας τον εθισμό στις απόψεις τρίτων.
  • Άφθαρτοι: Τι είναι αυτό που φωλιάζει μέσα στους ανθρώπους και δεν καταστρέφεται; Πιθανότατα η απάντηση να βρίσκεται στην στην ινδική παροιμία που κηρύττει: "Καθένας κατέχει μόνο εκείνο που δεν μπορεί να χάσι σ΄ένα ναυάγιο".
  • Ύπαρξη: Το σημαντικό όλων, δεδομένου ότι η ζωή του ανθρώπου είναι μία αστραπή μέσα στο σκοτάδι που υπήρξε πριν από την ανθρώπινη ζωή και σε εκείνο που θα ακολουθήσει. Οφείλει ο καθένας να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη στιγμιαία λάμψη του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.