Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχει άρωμα λουλουδιών

Τετάρτη 11 Φεβρουάριος 2015

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μία καθαρά συμβολική γιορτή. Το ίδιο συμβολικά είναι και τα λουλούδια, που παραδοσιακά προσφέρει το αγόρι στην αγαπημένη του για να εκφράσει την αγάπη του. Όσο προβλεπόμενη και αν είναι αυτή η ευγενική χειρονομία, δεν παύει να προκαλεί γλυκά συναισθήματα. Τα λουλούδια είναι δώρα της φύσης που ανεβάζουν τη διάθεση και αναζωογονούν τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Επομένως δε θα μπορούσαν να λείπουν από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που είναι αφιερωμένη στην αγάπη και τον έρωτα. Σίγουρα πολλοί λένε ότι δε χρειάζεται μία μέρα για να αποδείξουν την αγάπη τους, όμως η συγκεκριμένη μέρα ενδείκνυται για να κάνουν κάτι ξεχωριστό για το ταίρι τους, προσφέροντας έστω λίγα λουλούδια. Άλλωστε οι μικρές αυτές κινήσεις αποτελούν το αλατοπίπερο της σχέσης.

Κάντε δώρο σε όσους αγαπάτε τα αγαπημένα τους λουλούδια. Βρείτε αυτό ακριβώς που εκφράζει τα συναισθήματά σας στη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το flowernet.gr και στείλτε στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας το δώρο του για τον Άγιο Βαλεντίνο. Και μην ξεχνάτε! Με την κάρτα του Secret Club στέλνετε τα λουλούδια που θέλετε σε όλη την Ελλάδα με έκπτωση 15%.

kera1-960x585

Αν δεν έχετε ακόμα την κάρτα του Secret Club, γίνεται μέλος του club αποκλειστικών προνομίων εδώ.

TRENDING ARTICLES