WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς να βρείτε την αγάπη που σας αξίζει


14 Φεβρουαρίου 2015

bfcd0babf34a075455befb31f7a8c177καθετη.jpg

Όταν πρόκειται για την εύρεση της αγάπης, έχουμε πολλές ερωτήσεις. Και τα δύο φύλα, αλλά κυρίως οι γυναίκες, θέλουν να ξέρουν το μυστικό για να βρουν την αληθινή αγάπη. Πολλές θέλουν να μάθουν, γιατί συνεχίζουν να προσελκύουν άνδρες που δεν μπορούν να δεσμευτούν. Τα ερωτήματα αυτά έρχονται στο μυαλό μας συνέχεια, χωρίς όμως να μπορούμε να βρούμε απαντήσεις. Αυτό που οι περισσότερες από εμάς δεν συνειδητοποιούμε, ίσως γιατί κανείς δεν μας το έχει διδάξει, είναι ότι κάθε απάντηση που χρειαζόμαστε, βρίσκεται μέσα μας. Εδώ είναι τέσσερις τρόποι, για να αποκτήσετε πρόσβαση στις δικές σας απαντήσεις.

Διδαχθείτε από το παρελθόν. Όταν τα πράγματα είναι επώδυνα, έχουμε την τάση να θέλουμε να τα ωθήσουμε μακριά. Αντιθέτως, από τις προηγούμενες σχέσεις, που ενδεχομένως είχαν άσκημο τέλος, μπορείτε να πάρετε έναν πλούτο πληροφοριών, σχετικά με το τι έχετε προσελκύσει στη ζωή σας και τι έχετε επιτρέψει να διεισδύσει στην καρδιά σας. Ακόμα και εάν μια σχέση δεν πετύχει, μπορεί να σας δώσει τα εφόδια, για να βρείτε την αληθινή αγάπη. Και να θυμάστε ότι πάντα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μέλλον, που να είναι εντυπωσιακά διαφορετικό από το παρελθόν σας.

Για να προσελκύσετε, και να διατηρήσετε την αγάπη που επιθυμείτε, θα πρέπει να είστε πρόθυμες, να αγκαλιάσετε έναν νέο τρόπο σκέψης. Θα πρέπει ίσως, να αλλάξετε κάποιες πεποιθήσεις που είχατε μέχρι τώρα. Για παράδειγμα μπορεί να πιστεύετε ότι «Οι άντρες φοβούνται τις ισχυρές γυναίκες» ή «Ότι τα καλά παιδιά πάντα την πατάνε». Αυτές οι σκέψεις μπορεί να ισχύουν για κάποιους ανθρώπους, όμως μπορούν επίσης, να περιορίσουν τις εμπειρίες σας.

Συνειδητοποιήστε ότι όλα όσα ψάχνετε έρχονται πρώτα μέσα από εσάς. Αν θέλετε μια αγάπη που να είναι παθιασμένη και αυθόρμητη, τότε θα πρέπει να γίνετε πρώτα εσείς ένα παθιασμένο και αυθόρμητο άτομο. Όταν γίνεστε πραγματικά το πρόσωπο, που προσπαθείτε να προσελκύσετε στη ζωή σας, τότε η αληθινή αγάπη έρχεται πιο εύκολα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.