WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πως να ανάβετε το πράσινο φως στο αντίθετο φύλο


17 Αυγούστου 2015

bar-lounge-vincci-estrella-del-mar_01.jpg

To φλερτ είναι μια από τις απολαυστικές φάσεις της ζωής. Κι όταν είμαστε απενοχοποιημένοι και ξέρουμε τους κανόνες του παιχνιδιού, το σίγουρο είναι πως θα οδηγηθούμε κάπου, μπορεί σε μια απλά αδιάφορη επαφή, μπορεί και στην εύρεση του έρωτα της ζωής μας.

Η παιχνιδιάρικη και σαγηνευτική συμπεριφορά, τα τερτίπια και οι πνευματώδεις ατάκες, όλα είναι ψηφίδες του παιχνιδιού. Πέντε είναι οι χρυσοί κανόνες ακολουθώντας τους οποίους, κάνετε τα πράγματα συγκεκριμένα και περνάτε το επιθυμητό μήνυμα.

Έχετε σίγουρα καταναλώσει ώρες επί ωρών συζητώντας με τις φίλες σας πως εσείς του δείχνετε ενδιαφέρον και δεν μπορεί, το έχει καταλάβει! Μάλλον όχι...να ξέρετε πως οι περισσότεροι άνδρες είναι επιφυλακτικοί και ανασφαλείς και περιμένουν συγκεκριμένα σαφή σημάδια για να προχωρήσουν. Ιδού λοιπόν οι ξεκάθαρες κινήσεις για να ανάψετε το πράσινο φως!

Να του μιλάτε με κάθε ευκαιρία, κοιτώντας τον στα μάτια. Η βλεμματική επαφή δείχνει ενδιαφέρον και ειλικρίνεια, πράγμα που είναι εκτιμητέο.

Όση αυτοπεποίθηση κι αν δείχνει ότι έχει, όσο γοητευτικός κι αν είναι κάθε άντρας, χρειάζεται να ακούσει έναν καλό λόγο και μερικές κολακείες. Φροντίστε τα λόγια σας να είναι ειλικρινή και να τονίσετε π.χ. το χιούμορ του ή ένα ρούχο που του πάει πραγματικά.

Ο πιο εύγλωττος τρόπος δεν ενέχει λόγια, αλλά κινήσεις. Το ίδιο το σώμα μπορεί να πει πολλά περισσότερα από όσα το στόμα σε αυτό το στάδιο της γνωριμίας. Κίνηση πρώτη: τυχαία αγγίγματα στο μπράτσο ή στο γόνατο, αμέσως εξάπτουν τη φαντασία στα όρια της ευπρέπειας φυσικά. Το να παίζετε με τα μαλλιά σας ή να δαγκώνετε τα χείλια σας είναι κλασικά ερωτικά σινιάλα επίσης.

Ζηλέψτε τον χαριτωμένα. Προφανώς δεν αναφερόμαστε σε σκηνή ζηλοτυπίας αλλά σε μια ελαφριά δήλωση διεκδίκησης με ένα σχόλιο ή ένα βλέμμα ελαφρώς ενοχλημένο. Είναι υπερβολικά νωρίς για οτιδήποτε άλλο!

Να γελάτε με τα αστεία του και να επιδιώξετε περισσότερη επικοινωνία ή συναντήσεις. Δεν είναι κακό να του το αναφέρετε κι εσείς με όμορφο και μη πιεστικό προφανώς τρόπο.

Ένας άντρας, μόλις πάρει το σωστό μήνυμα, δεν θέλει πολύ χρόνο για να ξεκινήσει περεταίρω ερωτικές διεργασίες... αν κάνετε τις σωστές κινήσεις πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό στον εαυτό σας και στον άντρα που έχετε απένταντί σας, όλα θα μπουν στο σωστό δρόμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.