WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα για να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού;


2 Σεπτεμβρίου 2015

date1.jpg

Υπάρχει τελικά ένα χρώμα που να συνδέεται με την αυτοπεποίθηση; Κι αν ναι ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με έρευνα που έγινε για χάρη μίας βρετανικής εταιρίας εμπορίου ενδυμάτων, ρωτήθηκαν 1000 άτομα σχετικά με το χρώμα που επιλέγουν να φορέσουν και τα αποτελέσματα ανέδειξαν το μαύρο ως το επικρατέστερο. Οι ερωτηθέντες της συγκεκριμένης έρευνας κλήθηκαν να απαντήσουν σχετικά με το ποιο χρώμα τους κάνει να αισθάνονται αυτοπεποίθηση, ποιο τους αρέσει να βλέπουν στο αντίθετο φύλο και ποιο συνδέουν με την ευφυΐα.

Η επιλογή του μαύρου χρώματος λοιπόν έφτασε το 56% των ερωτηθέντων (γυναίκες και άνδρες), οι οποίοι όχι μόνο θα επέλεγαν να το φορέσουν ι ίδιοι αλλά θα τους άρεσε κιόλας να το δουν στο αντίθετο φύλο.

Επιπλέον, το κόκκινο χρώμα που μέχρι σήμερα είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τη σεξουαλικότητα και την εξουσία έρχεται δεύτερο. Το 54% των γυναικών το επιλέγει για να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους ενώ στο 56% των ανδρών αρέσει να το βλέπουν στις γυναίκες.

Τέλος, ένα αξιοσημείωτο εύρημα από αυτή την έρευνα είναι το γεγονός ότι το ροζ χρώμα αποφεύγεται να φορεθεί από μεγάλο ποσοστό των γυναικών. Άρα για το επόμενο ραντεβού κορίτσια επιλέξτε να φορέσετε το αγαπημένο σας LBD. Δεν χρειάζεται να περάσετε κανένα δίλημμα για το τι να φορέσετε… Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους!

Για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε ολόκληρη την έρευνα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.