WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Summertime sadness: Μικρά tips για ομαλή μετάβαση στην πόλη


17 Σεπτεμβρίου 2015

SEPTEMBER-LT10-1.jpg

Όσο κι αν προσπαθούμε να επιμηκύνουμε το καλοκαίρι, αυτό ανήκει στο παρελθόν. Το εσωτερικό μας καλοκαίρι δηλαδή, γιατί η θερμοκρασία παραμένει ψηλά. Μπορεί για άλλη μια χρονιά να φτάσουμε μέχρι 61 ή 62 Αυγούστου, όμως όταν επιστρέφεις από διακοπές τότε όλα τελειώνουν. Το ρολόι που είχε σταματήσει παίρνει μπρος και ο χρόνος κυλάει πάλι στους γνωστούς εκνευριστικούς ρυθμούς.

Το πιο δύσκολο πράγμα βέβαια, ιδίως αν είσαι καλοκαιρινός τύπος, είναι να μπορέσεις να προσαρμοστείς στην καθημερινότητα μετά τις διακοπές. Το λεγόμενο summertime sadness είναι το βασικό σου συναίσθημα και οι πρώτες μέρες στην δουλειά ξεκινούν με ένα τρομερά δύσκολο σήκωμα από το κρεβάτι και τελειώνουν με ένα διαρκές bedgasm. Πώς να το αντιμετωπίσεις;

Υπάρχουν κάποια πολύ μικρά πραγματάκια που μπορούν να σε κάνουν να φορτίσεις τις μπαταρίες σου που άδειασαν ψυχολογικά.

1. Ο Σεπτέμβρης μπορεί να είναι ο χειρότερος μήνας, αλλά σκέψου αυτό που έχει πει και ο Δεληβοριάς. Κάθε Σεπτέμβρη θα γυρνάς απ' το χωριό σου. Που θα πει ότι όσοι φίλοι διασκορπίστηκαν στις διακοπές, τώρα θα τους ξαναβρείς και σίγουρα θα έχετε να κάνετε catch up.

2. Τα after work ποτάκια σε μπαρ/εστιατόρια με κήπους είναι must αυτές τις μέρες. Τα απομεινάρια του summer breeze θα σου φτιάξουν την διάθεση.

3. Κάνε μια αλλαγή στο σπίτι. Μπορεί να είναι κάτι μικρό όπως μια κορνίζα ή κάτι μεγάλο όπως ένα έπιπλο. Ακόμα και μια αναδιανομή των επίπλων στο σαλόνι μπορεί να βοηθήσει. Το καλύτερο όμως είναι να βάλεις γλάστρες. Το πότισμα θα σε ευχαριστεί κάθε φορά που το κάνεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.