WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

H συλλεκτική συσκευασία της NIVEA έχει θαυματουργική επίδραση


11 Δεκεμβρίου 2015

NCreme-Fairy-Tales_Leo-nas-Montanhas-de-Almofadas_150ml.jpg

Η σχέση που έχουμε όλοι μας με το διαχρονικό μπλε κουτί της αξεπέραστης κρέμας NIVEA είναι πια δεδομένη. Σε όλους μας ξυπνά αναμνήσεις και η μυρωδιά της είναι ικανή να ανακαλέσει σίγουρα πολύ τρυφερές και σημαντικές στιγμές.

Η γνώριμη όψη του κουτιού σε συνδυασμό με τη μυρωδιά μου φέρνει στο νου ένα πρόσφατο περιστατικό που ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικό για εμένα. Το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου είχαμε κανονίσει όλοι οικογενειακώς να το περάσουμε στο σπίτι της γιαγιάς. Τα χρόνια έχουν περάσει, μερικά από τα εγγόνια έχουν πια δικά τους παιδιά μα η συνάντηση στο σπίτι της γιαγιάς ήταν πάντα σταθερή αξία και σημείο επαναφοράς στην παιδική ηλικία.NCreme-Fairy-Tales_Leo-nas-Montanhas-de-Almofadas_150mlΜετά το φαγητό, καθίσαμε με τον ανιψιό μου στο κρεβάτι και προσπαθώντας από τη μία να του τραβήξω την προσοχή από το tablet που τον είχε απορροφήσει μα παράλληλα να κάνουμε κάτι διασκεδαστικό μαζί, το μάτι μου έπεσε στη NIVEA που βρισκόταν στο κομοδίνο της γιαγιάς. Δεν νομίζω πως έχει υπάρξει βράδυ στη ζωή της που να έχει παραλείψει να στρώσει λίγη από την κρέμα στα χέρια της λίγο πριν τον ύπνο. Τεράστιο μυστικό ομορφιάς, όπως ισχυρίζεται η ίδια! Το κουτί είχε ένα λαγουδάκι με ένα κορίτσι απέξω κι αρχικά παραξενεύτηκα."Τί είναι αυτό;" μονολόγησα. "Έλα να σου δείξω κάτι", μου απάντησε ο μικρός. Χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, μπήκε στο www.nivea.gr/experience/tales και με άφησε άφωνη. Αναφέρομαι στη μαγική σελίδα της NIVEA με τα παραμύθια και τα παιχνίδια που έκαναν εμένα να μην ξεκολλάω. "Που το ανακάλυψες αυτό;", τον ρώτησα. "Το γράφει στο κουτί βρε θεία", μου είπε δείχνοντας την κρέμα όλο νόημα.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να καταλάβω πως οι αναμνήσεις πλέκονται με δυνατές εικόνες και μυρωδιές και η διαχρονικότητα μερικών πραγμάτων τα τοποθετεί στη σφαίρα της μαγείας. Περιηγηθείτε και εσείς στην πλατφόρμα και μην παραλείψετε να κάνετε δική σας μια συλλεκτική συσκευασία NIVEA Tales.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.