WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Δοκιμάστε το Ταντρικό σεξ για μέγιστη απόλαυση...


13 Μαΐου 2016

Captureκαθετα.png

Τάντρα είναι μια σανσκριτική λέξη, που σημαίνει συνέχεια και συνοχή και αναφέρεται στο ένα με την ένωση των δυο αντίθετων. Η πανάρχαια αυτή τεχνική έρχεται για να δώσει μια διαφορετική οπτική γωνία για την ερωτική πράξη. Σας μαθαίνει πώς να γνωρίσετε καλύτερα το σώμα σας και τον σύντροφο σας. Το Ταντρικό σεξ είναι το κλειδί για να φτάσετε σε νέα επίπεδα τη σεξουαλική σας ευχαρίστηση και να γνωρίσετε άλλες πτυχές του σεξ που μέχρι τώρα σας ήταν άγνωστες.

Το Ταντρικό σεξ βασίζεται σε κάποιες αρχές, οι οποίες σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε το σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα και να ζήσετε την κορύφωση όπως δεν την έχετε ζήσει ποτέ μέχρι τώρα. Στο Ταντρικό σεξ διεγείρονται όλες οι αισθήσεις σε σημείο που δεν φαντάζεστε!

Οι βασικές αρχές του Τάντρα είναι:

  • Η ατμόσφαιρα. Προετοιμάστε την κρεβατοκάμαρα σας ή οποιοδήποτε άλλον χώρο σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Τοποθετήστε άοσμα κεριά ή με ένα διακριτικό άρωμα στο δωμάτιο και χαμηλώστε ή κλείστε εντελώς τα φώτα. Μπορείτε επίσης, να έχετε ελαφριά σνακ για να σας παρέχουν ενέργεια ή ακόμα και να τα χρησιμοποιήσετε σαν ερωτικό παιχνίδι ταΐζοντας ο ένας τον άλλον. Μια χαλαρωτική μουσική είναι το κερασάκι στην τούρτα, για να τελειοποιήσετε την ατμόσφαιρα.
  • Ετοιμάστε τον εαυτό σας ψυχικά, σωματικά και συναισθηματικά. Δημιουργείστε μια ιεροτελεστία ώστε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Μπορείτε για παράδειγμα να έχετε ένα καλό κρασί ή να κάνετε ένα αφρόλουτρο, όχι μόνες αλλά με τον σύντροφο σας. Φορέστε κάτι άνετο που να μην σας περιορίζει στις κινήσεις, όπως είναι ένα φορεματάκι ή ένα πουκάμισο, αλλά μπορείτε επίσης, να είστε και γυμνές αν το προτιμάτε. Εάν κάτι σας κάνει να νιώθετε άβολα, μπορείτε να το παραλείψετε, όμως προσπαθήστε να βάλετε στην άκρη τα συναισθήματα της ντροπής.
  • Η επαφή. Καθίστε αναπαυτικά απέναντι από τον σύντροφο σας και κοιταχτείτε στα μάτια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής. Στην αρχή θα αισθανθείτε άβολα, αλλά μην τα παρατήσετε και συνεχίστε να κοιτάζεστε. Μόλις νιώσετε άνετα και οι δυο, τότε έχετε πετύχει τη σύνδεση. Αυτός είναι ο στόχος! Αυτή η αίσθηση της απόλυτης σύνδεσης χρειάζεται, για να απολαύσετε το ταντρικό σεξ.
  • Η αναπνοή. Αναπνεύσετε ταυτόχρονα με τον σύντροφο σας και συγχρονίστε τις αναπνοές σας. Εισπνεύστε και εκπνεύστε μαζί ενώ κοιτάζεστε στα μάτια. Αν θέλετε μπορείτε να ακουμπήσετε τα χέρια σας στο στήθος του αγαπημένου σας και να νιώσετε τους χτύπους της καρδιάς του. Μόλις συγχρονίσετε τις ανάσες σας, αρχίστε να μιλάτε στο έτερο σας ήμισυ, λέγοντας του όμορφα λόγια όπως «Μου αρέσει πολύ όταν….» «Νιώθω χαρά όταν….». Ξεπεράστε τα ταμπού και μιλήστε ελεύθερα για το σεξ και για ό,τι σας δίνει ευχαρίστηση.
  • Αρχίστε να φιλιέστε. Τα φιλιά στο ταντρικό σεξ δεν είναι όπως τα κοινά φιλιά, είναι και αυτά ταντρικά! Ακουμπήστε τα χείλη σας ελαφρώς ανοιχτά και αρχίστε να αναπνέετε μαζί, ανταλλάξετε τις ανάσες σας. Μόνο έτσι θα πετύχετε ένα απαλό, αργό και αισθησιακό φιλί.
  • Ερωτογενείς ζώνες. Ξεκινήστε να κάνετε ο ένας στον άλλον ένα απαλό μασάζ και να χαϊδεύετε για αρχή απαλά τις μη ερωτογενείς ζώνες και σιγά σιγά προχωρήστε προς τις ερωτογενείς. Μπορείτε επίσης, να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι ύφασμα ή ένα φτερό. Υπομονή ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα του σεξ. Το ταντρικό μασάζ δεν έχει σκοπό την κορύφωση, οπότε μην προσπαθείτε να φέρετε τον σύντροφο σας σε οργασμό.
  • Το τελικό στάδιο είναι να κάνετε σεξ, αλλά μην είστε ανυπόμονες. Εξάλλου η συνουσία δεν είναι το επίκεντρο του ταντρικού σεξ, είναι απλά μια από τις πιθανές επιλογές που έχετε κάνοντας αυτό το ταξίδι. Αν αποφασίσετε να κάνετε σεξ, τότε προχωρήστε σιγά σιγά, επιλέξετε στην αρχή μια στάση που αρέσει και στους δύο, κατά προτίμηση να είναι μια που σας επιτρέπει την επαφή με τα μάτια. Το πιο σημαντικό είναι να μην χάσετε τη σύνδεση που αποκτήσατε μέχρι τώρα. Αν θέλετε μπορείτε να αλλάζετε στάσεις, ώστε να αυξήσετε τη σεξουαλική απόλαυση. Η πρόοδος προς την κορύφωση πρέπει να γίνεται σταδιακά, ώστε να καθυστερείτε όσο πιο πολύ μπορείτε τον οργασμό.
  • Κορύφωση και χαλάρωση. Είναι σημαντικό τη στιγμή της κορύφωσης να είστε χαλαρές. Όταν νιώθετε ότι φτάνετε σε οργασμό, πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να έχετε τον έλεγχο. Και τέλος μη ξεχνάτε ότι η φιλοσοφία του Τάντρα έγκειται στην παράταση της διέγερσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.