WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα καλύτερα sex tips που θα απογειώσουν την ερωτική σας ζωή


8 Μαΐου 2016

Είστε τόσο κουρασμένες. Τα παιδιά φωνάζουν συνέχεια όταν είναι σπίτι και η πίεση στη δουλειά είναι αφόρητη. Και μαζί με όλα αυτά νιώθετε ότι το σεξ έχει πάρει την κατιούσα. Τι άλλο θα μπορούσε να πάει χειρότερα; Τα καλά νέα είναι ότι δεν είστε οι μόνες που βλέπετε τη σχέση σας να λειτουργεί στον αυτόματο. Άλλωστε ο έρωτας, όπως και κάθε ανθρώπινη σχέση, έχει τα σκαμπανεβάσματα του και χρειάζεται αρκετή δουλειά για να διατηρηθεί. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρεθείτε και πάλι κοντά με το σύντροφο σας και να αφήσετε στην άκρη το τηλεχειριστήριο.

  • Κάντε αλλαγές

Προφανώς δεν μπορείτε να αλλάζετε συντρόφους κάθε φορά που εξασθενεί το πάθος. Μπορείτε όμως να κάνετε κάποιες άλλες μικρές αλλαγές, οι οποίες θα φέρουν ξανά στην επιφάνεια τη κρυμμένη φλόγα. Δοκιμάστε να κάνετε σεξ σε ένα διαφορετικό μέρος είτε σε άλλα δωμάτια του σπιτιού, είτε ακόμα καλύτερα επιλέξετε ένα ξενοδοχείο. Μιλήστε σήμερα το βράδυ με το σύντροφο σας για το νέο σας πλάνο. Βγείτε από το σπίτι χωριστά και δώστε ραντεβού στο πιο κοντινό ξενοδοχείο. Διαφορετικά καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ, με κλειστή την τηλεόραση και αφού βάλετε τα παιδιά για ύπνο,  κάντε μια συζήτηση ψιθυριστά με τα φώτα σβηστά.

  • Κάντε ένα ρομαντικό διάλειμμα

Όλα τα ζευγάρια είναι κουρασμένα στο τέλος μια ημέρας. Αυτό καθιστά ακόμα πιο δύσκολο τα σχέδια σας, αλλά πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη σεξουαλική σας ζωή, πριν ναυαγήσει εντελώς. Σβήστε τα φώτα, βάλτε κεράκια, απαλή μουσική και τον κατάλληλο ρουχισμό και κάνετε τη φαντασίωση σας πραγματικότητα.

  • Δώστε παθιασμένα φιλιά

Πότε ήταν η τελευταία φορά που φιληθήκατε παθιασμένα με το σύντροφο σας; Κατά τη διάρκεια μιας μακροχρόνιας σχέσης, το πρώτο πράγμα που συνήθως ξεχνιέται είναι τα φιλιά, όχι τα πεταχτά, αλλά τα παθιασμένα που έχουν μεγάλη διάρκεια. Έφτασε η στιγμή να τα βιώσετε ξανά και θα δείτε τη σεξουαλικής σας διάθεση να ανεβαίνει στα ύψη!

  • Δοκιμάστε το πρωινό σεξ

Μπορεί να βιάζεστε να πάτε στη δουλειά, όμως τα γρήγορα μερικές φορές είναι και τα καλύτερα. Άλλωστε μελέτες έχουν δείξει ότι περισσότερα ζευγάρια χρειάζονται 7 με 10 λεπτά για να απολαύσουν το σεξ. Άρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Ξυπνήστε το πρωί και απολαύστε το σεξ με το σύντροφο σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσετε!

Τι να κάνετε όταν δεν συνεργάζεται το σώμα σας;

Μερικές φορές δεν είναι ότι δεν έχετε τη διάθεση, αλλά ότι το σώμα σας δεν είναι συνεργάσιμο. Αυτό μπορεί να αποτελεί ένα μεγάλο ζήτημα για τις γυναίκες που πλησιάζουν στην εμμηνόπαυση, όπου το σεξ μπορεί να γίνει επώδυνο. Τα οιστρογόνα μειώνονται και οι ιστοί το κόλπου λεπταίνουν, με αποτέλεσμα να μειώνεται η σεξουαλική διάθεση. Όμως, δεν πρέπει να το βάζετε κάτω, γιατί υπάρχουν θεραπείες και κρέμες που μπορούν να μειώσουν τα δυσάρεστα συμπτώματα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επισκεφτείτε το γυναικολόγο σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.