WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μήπως τα sex tips της Gwyneth έχουν ξεφύγει;


ΙΩΑΝΝΑ ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ

13 Μαΐου 2016

Δύο ημέρες αφότου το e-shop της Γκουίνεθ Πάλτροου, goop.com, δημοσίευσε το αφιέρωμά του στο σεξ, το πρώην μοντέλο Κatie Price αποπέμφθηκε χαριτωμένα από το πάνελ της βρετανικής εκπομπής Loose Women λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, όταν οι παρουσιάστριες άρχισαν να διαβάζουν το τελευταίο newslewtter του goop.com. Και το οποίο όλες λάβαμε στο inbox μας μέσα στη νύχτα και χαζογελάγαμε (αντάλλαξα δεκάδες μηνύματα με φίλες περί του I Yam What I Eat βιολογικού βρώσιμου λιπαντικού, που στην πραγματικότητα είναι το αστείο τρέιλερ της σειράς Frankie & Grace με τη Τζέην Φόντα και τη Λίλι Τόμλιν).

Η Κatie Price παρασύρθηκε από τη γενική ιλαρότητα και εκμηστυρεύτηκε στο βρετανικό κοινό πως είναι περήφανη κάτοχος ενός κρυστάλλινου sex toy και προχώρησε πέρα από αυτό, κάνοντας επίδειξη πώς το χρησιμοποιεί εν μέσω γέλιων από τους συμπαρουσιαστές της. Την ίδια μέρα σοβαρές εφημερίδες όπως ο Guardian, έγραψαν χιλιάδες λέξεις πάνω στο θέμα και η Γκουίνεθ έγινε γι ακόμη μια φορά talk of the town. Γι ακόμη μια φορά με καθόλου κολακευτικό τρόπο.

Γιατί όμως ένα σεξ αφιέρωμα προκαλεί τόσα γέλια, τόσο σαρκασμό, τόση ειρωνεία; Tο goop.com φαίνεται να πιστεύει πως μόνο οι πλούσιες κάνουν καλό σεξ, καθώς συνοδεύεται από μια λίστα με sex toys, η τιμή των οποίων ξεκινά από 535 δολάρια (το μαστίγιο) , και φτάνει τα 15.000 δολάρια (ο δονητής, αλλά είναι ολόχρυσος 24 καράτια)  και τα οποία υποτίθεται ότι εγγυώνται τον οργασμό της ζωής μας. Tα βάλαμε κάτω και υπολογίσαμε ότι για να κάνουμε σεξ ακολουθώντας τα τιπς της Γκουίνεθ θα χρειαστούμε περί τα 15.000 ευρώ, υπολογίζοντας σε αυτό και ένα βιβλίο αφιερωμένο στα μεγάλα οπίσθια (η χρησιμότητά του σε μια γυναίκα μάς είναι ακόμα άγνωστη).

Κι αν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι όπως και οι παρουσιαστές της εν λόγω εκπομπής τοποθετήθηκαν στο θέμα με την ελαφρότητα που του αξίζει, η Γκουίνεθ κορύφωσε με ένα παραλήρημα περί «υγειών κόλπων», «αντι-τοξικών λιπαντικών»  και «τροφών που έχουν υποστεί ζύμωση και ενισχύουν τη χλωρίδα του κόλπου» καταφέρνοντας να αφαιρέσει όχι μόνο την ευχαρίστηση από το σεξ, αλλά ακόμη και την ευχαρίστηση της ανάγνωσης, όπως ακριβώς έκανε και με το βιβλίο μαγειρικής της (από την πρώτη κιόλας σελίδα ξεκίνησε να συνδέει τη διατροφή με κρίσεις πανικού και ψυχοσωματικές διαταραχές). Τι αποκομίσαμε από το εν λόγω αφιέρωμα:

  • Η Γκουίνεθ είναι fun killer.
  • Το μυστικό του σεξ είναι το χιούμορ γι αυτό και δεν χρειάζεται να το πάρει κανείς πολύ στα σοβαρά.
  • Ένα δικό μας αφιέρωμα στο σεξ που δεν συνοδεύεται από πανάκριβα βοηθήματα. Θα το βρείτε στη σημερινή μας στήλη Focus On. Εnjoy!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.