WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Άντρες και γυναίκες διαφωνούν για το ιδανικό μέγεθος


13 Μαΐου 2016

couple-love-bedroom-kissing-1.jpg

Το μέγεθος του πέους είναι ένα θέμα που πάντα δίχαζε καθώς υπάρχει ο μύθος πως… το μέγεθος είναι που μετράει,  αλλά και η αντίθετη άποψη τελικά δεν έχει καμία σημασία.

Χάρη σε μία έρευνα που έγινε από την ιστοσελίδα Dr. Ed για να καταγράψει την άποψη των ανδρών αλλά και των γυναικών για το πόση σημασία έχει τελικά το μέγεθος του ανδρικού μορίου, έχουμε πλέον την εικόνα για το ιδανικό μέγεθος του πέους.

 Από τα αποτελέσματα της έρευνας προκύπτει ότι για τους άνδρες το ιδανικό πέος είναι μεγαλύτερο από ότι για τις γυναίκες. Κατά μέσο όρο οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν πως ιδανικό μέγεθος για το πέος θεωρούν τα 15,9 εκατοστά ενώ για τους άνδρες το ιδανικό μέγεθος ανέρχεται στα 16,6 εκατοστά.

Το αποτέλεσμα αυτό εξηγεί και την ανασφάλεια που έχουν αρκετοί άνδρες στην σκέψη ότι ο κόσμος θεωρεί πως θα έπρεπε να χουν μεγαλύτερο πέος, όπως αναφέρει η Βρετανική εφημερίδα Metro. Αυτό το δεδομένο σχετίζεται και με το γεγονός ότι κάποιοι άνδρες μία στις τέσσερις φορές υποκρίνονται πως έχουν οργασμό ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν.

Οι απαντήσεις ποικίλουν αρκετά ανάλογα με την χώρα. Για παράδειγμα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν τις χαμηλότερες προσδοκίες για το μέγεθος σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες χώρες. Ενώ κατά μέσο όρο το μέγεθος του πέους είναι 13 εκατοστά σε στύση και  9,16 εκατοστά χαλαρό οι προσδοκίες  των Βρετανών είναι αρκετά χαμηλότερες.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα,  67.4%  των γυναικών  που συμμετείχαν  είπαν ότι  «το μέγεθος του πέους είναι αρκετά σημαντικό» , ενώ  21.4%  είπαν πως δεν τις ενδιαφέρει.  11% απάντησαν πως το θεωρούν «πολύ σημαντικό».

Οι ερευνητές του Dr. Ed που συμμετείχαν στο πρότζεκτ ρώτησαν και τους άνδρες τεσσάρων ηλικιακών ομάδων για το πόσο ικανοποιημένοι είναι με το μέγεθος των γεννητικών τους οργάνων. Σε γενικές γραμμές πολύ λίγοι δήλωσαν δυσαρέσκεια   10.3%  και 1.7% δήλωσαν μη ικανοποιημένοι. 29.5% δήλωσαν πως έχουν ουδέτερα συναισθήματα για το θέμα και οι περισσότεροι απάντησαν πως είναι ικανοποιημένοι  για το μέγεθος του πέους τους σε ποσοστό 44.5% των συμμετεχόντων.

Άλλο συμπέρασμα που αποκάλυψε η έρευνα είναι ότι η πλειοψηφία των ανδρών δεν επηρεάζονται από τις προσδοκίες για το επιθυμητό μέγεθος του  πέους, ωστόσο η ανησυχία και το άγχος μπορεί να μειώσει την ικανότητά του να έρθει σε στύση αλλά και να… την διατηρήσει!

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.