WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 σημάδια ότι σε θέλει μόνο για το σεξ


7 Ιουλίου 2016

Έχεις γνωρίσει τον τέλειο άντρα ή τουλάχιστον έτσι νόμιζες, μέχρι τη στιγμή που σου αποκαλύπτει τα πραγματικά του κίνητρα! Σε θέλει μόνο για το σεξ! Φαινόταν τόσο ενδιαφέρον και γοητευτικός, αλλά στην ατζέντα του η μόνη επαφή που υπάρχει, είναι η σεξουαλική! Και επειδή δεν πρόκειται να κάνεις σχέση μαζί του, παρακάτω θα δεις μερικά σημάδια που μαρτυρούν ότι σε θέλει μόνο για σεξ.

  1. Εμφανίζεται μόνο τις νύχτες

Για κάποιο λόγο ο αριθμός του κινητού του εμφανίζεται μεταξύ έντεκα με δύο το βράδυ. Γιατί άραγε; Σίγουρα θέλει να βρεθείτε για λίγο σπίτι του ή σπίτι σου ή απλά να κάνετε μια πικάντικη κουβέντα από το τηλέφωνο, πριν πέσει για ύπνο...

  1. Δεν συναντάς ποτέ τους φίλους του ή την οικογένεια του

Όσα πιο λίγα γνωρίζεις για εκείνον τόσο καλύτερα, γιατί μπορεί να εξαφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει. Μπορεί η οικογένεια του να είναι στη διπλανή πόρτα ή σε άλλη ήπειρο, οι πιθανότητες να την γνωρίσεις είναι οι ίδιες και στις δυο περιπτώσεις. Οι φίλοι είναι ίδια ιστορία με την οικογένεια. Μπορεί να βρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες για να μην βρεθείς με τους φίλους του, όμως στην πραγματικότητα δεν προτίθεται να σου τους γνωρίσει ποτέ!

  1. Ενοχλείται όταν του προτείνεις να κάνετε κάτι διαφορετικό, όπως να δείτε μια ταινία

Τον καλείς σπίτι σου, όχι για σεξ, αλλά με σκοπό να δείτε μια ταινία. Εκείνος από την άλλη έρχεται με μια τσέπη γεμάτη προφυλακτικά. Προφανώς έχει για άλλη μια φορά πονηρούς σκοπούς. Και το χειρότερο είναι ότι αν του αποκαλύψετε ότι η βραδιά δεν έχει σεξ, τσαντίζεται!

  1. Δεν σε συναντάει ποτέ σε δημόσιους χώρους

Αν πιστεύεις ότι θα βγείτε ραντεβού σε ένα ωραίο εστιατόριο κάτω από τα αστέρια και θα σου κάνει ερωτική εξομολόγηση, τότε είσαι με λάθος άντρα! Η ιδέα του ραντεβού για εκείνον είναι ο καναπές, το κρεβάτι ή οποιοδήποτε άλλο μέρος, αρκεί να είναι στο σπίτι. Όλα τα βλέπει σαν ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και τίποτε άλλο.

  1. Τα δώρα του έχουν σεξουαλικό περιεχόμενο

Αν είσαι τυχερή θα σου κάνει μικρά δωράκια. Αλλά μη περιμένεις λουλούδια ή κόσμημα, γιατί εκείνος θέλει να κάνει σεξ μαζί σου, άρα τα δώρα του είναι περισσότερο για τη δικιά του ευχαρίστηση παρά για εσένα.

  1. Μετατρέπει οποιαδήποτε συνομιλία σε σεξουαλικά υπονοούμενα

Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση μαζί του και όλες σου οι προσπάθειες πέσανε στο κενό; Πάντα βρίσκει έναν μαγικό τρόπο να τα γυρνάει όλα στο σεξ, από το πιο σοβαρό θέμα μέχρι το πιο αστείο.

  1. Που πήγε η τρυφερότητα;

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι πολύ τρυφερός, σε αγκαλιάζει και σε φιλάει όλο πάθος. Από τη στιγμή όμως που ικανοποιηθεί, κάνει στροφή 360 μοιρών! Αποφεύγει τη σωματική επαφή και αν είναι τόσο μεγαλόψυχος και κοιμηθεί μαζί σου, εννοείται πως σου γυρνάει την πλάτη. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις ανυπομονεί να φύγει ή σε διώχνει ευγενικά μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα!

  1. Αποφεύγει να κάνει σχέδια για το μέλλον και δεν σε ρωτάει για τίποτα

Δεν κάνει τον κόπο να ασχοληθεί με την ιδιωτική σου ζωή, γιατί δεν θέλει ούτε εσύ να μπεις στα «χωράφια» του. Και φυσικά δεν θέλει να κάνει μελλοντικά σχέδια, διότι προφανώς δεν σε συμπεριλαμβάνουν. Είναι απλή λογική, σε θέλει μόνο για το σεξ και για τίποτα  λιγότερο ή περισσότερο.

Πόσα από τα παραπάνω σημάδια αναγνωρίζεις σε εκείνον; Αν δεν στο έχει πει, τότε στο έχει δείξει ξεκάθαρα: Σε θέλει μόνο για το σεξ. Όσες φορές και να προσπαθήσεις να τον πείσεις ότι είσαι η γυναίκα της ζωή του, δεν πρόκειται να του αλλάξεις γνώμη. Εσύ απλά πρέπει να αποφασίσεις, αν θα δεχτείς να συνεχίσεις με αυτά που σου προσφέρει ή να θα προχωρήσεις παρακάτω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.