WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Θέλεις να μάθεις πόσο θα διαρκέσει η σχέση σου; Check στην εφαρμογή StayGo


1 Ιουνίου 2016

Τον βρήκες και νιώθεις ότι είναι ο άντρας της ζωής σου. Είναι ότι καλύτερο σου έχει συμβεί και ότι είχες ονειρευτεί και ακόμα περισσότερο. Πετάς στα ουράνια και θέλεις όλο αυτό να κρατήσει για πάντα. Κι όμως αυτά που ακούς και βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δειλιάζεις. Χωρισμοί, τσακωμοί, διαζύγια ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπήθηκαν πάρα πολύ και ξαφνικά έφτασαν να μην μιλάνε ο ένας στον άλλον. Είναι λοιπόν αναμενόμενο να αναρωτιέσαι αν η δική σου σχέση θα κρατήσει για πάντα ή απλά θα καταλήξει σε έναν χωρισμό. Τι είναι αυτό που κάνει μια σχέση να αντέχει στο πέρασμα του χρόνου; Πώς μπορεί να είσαι σίγουρη ότι έχεις βρει τον ιδανικό άντρα;

Διαβάζεις παντού για τους κανόνες μιας ευτυχισμένης σχέσης και προσπαθείς να τους εφαρμόσεις κατά γράμμα. Ποιος όμως σου εγγυάται ότι θα αποφέρουν καρπούς; Τώρα μπορείς να έχεις γραπτή επιβεβαίωση για το αν η σχέση σου είναι καταδικασμένη ή όχι. Και αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια μιας εφαρμογής που ονομάζεται StayGo και σου παρέχει όλες τις απαντήσει που ψάχνεις. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις ένα ερωτηματολόγιο το οποίο αξιολογεί τις αδυναμίες της σχέσης αλλά και αν είσαι πραγματικά ικανοποιημένη. Πλέον μπορείς να ενημερώνεσαι από το StayGo για το αν ο σύντροφος που βρήκες είναι ο ιδανικός και αν η σχέση σας είναι ευτυχισμένη.

Από την άλλη μεριά βέβαια υπάρχουν και οι φίλοι, οι οποίοι μπορούν να σου πουν τη γνώμη τους και να σου βρουν λύση, χωρίς να χρειαστεί να καταφεύγεις στο διαδίκτυο. Γιατί όπως λένε και οι επιστήμονες οι φίλοι μας βοηθούν να ζήσουμε περισσότερο. Και ο Αριστοτέλης περιέγραψε κάποτε την αληθινή φιλία ως «μία ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα». Στο χέρι σου είναι λοιπόν να διαλέξεις το δρόμο μέσω του οποίου θα λύνεις τα προβλήματα σου και θα εκφράζεις τα συναισθήματα σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.