WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποιες είναι οι διαφορές των αντρών και των γυναικών στο σεξ


1 Οκτωβρίου 2016

You-find-yourself-always-bringing-them-up-conversation.jpg

Πόσο διαφέρουν και πόσο μοιάζουν τελικά τα δύο φύλα ως προς την σεξουαλική επιθυμία; Η αλήθεια είναι ότι το σεξ είναι μια βασική ανάγκη και για τα δυο φύλα εξίσου, διότι συνδέεται άμεσα με την επιθυμία για ηδονή σε σαρκικό επίπεδο. Υπάρχουν όμως και αρκετές διαφορές.

Αν είστε γυναίκα τότε έχετε βιώσει ή θα βιώσετε κάποια στιγμή στη ζωή σας την έννοια των πολλαπλών οργασμών. Ενώ οι άνδρες από την άλλη πλευρά έχουν έναν και μοναδικό οργασμό σε κάθε σεξουαλική επαφή. Μόνο όσοι ακολουθούν τις πρακτικές του ταντρικού σεξ μπορεί να έχουν πολλούς οργασμούς χωρίς να εκσπερματώσουν.  Από την άλλη μεριά οι άνδρες φτάνουν πολύ πιο εύκολα στην κορύφωση από ό,τι οι γυναίκες, οι οποίες χρειάζονται περισσότερο χρόνο- αν τα καταφέρουν.

  • Οι γυναίκες προσποιούνται

Μια μελέτη έδειξε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών προσποιούνται οργασμό και το χειρότερο είναι ότι ο ψεύτικος οργασμός έχει σαν σκοπό να σταματήσει μια κακιά σεξουαλική επαφή. Όσοι λοιπόν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι οι γυναίκες προσποιούνται για να τονώσουν το εγώ σας, έφτασε ο καιρός να αναθεωρήσετε.

  • Η γυναικεία λίμπιντο δεν επιδέχεται φαρμακευτική αγωγή

Η σεξουαλική ορμή των ανδρών είναι πιο άμεσα συνδεδεμένη με τη βιολογία, άρα δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μειωμένη επιθυμία μπορεί να αντιμετωπιστεί με φάρμακα. Κάτι που δεν συμβαίνει στις γυναίκες. Το ανδρικό φύλο δέχεται φαρμακευτική αγωγή τόσο για τη στυτική λειτουργία όσο και για την επιθυμία. Ενώ με τις γυναίκες η

  • Ο άνδρας θέλει να δείξει ότι είναι καλός εραστής

Οι άνδρες έχουν το DNA του κυνηγού που προσπαθεί να στήσει ενέδρα για να πιάσει το θήραμα του και μέσα από αυτή τη διαδικασία να επιβεβαιωθούν ως εραστές. Έτσι λοιπόν η επιτυχία τους στο σεξ είναι πολύ σημαντική και ενισχύει την αυτοπεποίθηση τους, κάνοντας τους να νιώθουν πιο δυνατοί. Οι γυναίκες ωστόσο δεν έχουν τα ίδια συναισθήματα, αντιθέτως οι περισσότερες είναι πιο ρομαντικές και αναζητούν τη συντροφικότητα πιο πολύ από τη ικανοποίηση της φιλαρέσκειας τους.

  • Η αυτοϊκανοποίηση είναι συνήθεια των ανδρών

Αν και είναι δύσκολο να μελετηθεί το ποσοστό των ανδρών και των γυναικών που αυτοϊκανοποιούνται, αφού πολλοί είναι απρόθυμοι να το παραδεχτούν, ωστόσο μια πρόσφατη έρευνα έφερε στην επιφάνεια κάποια ευρήματα: Οι άνδρες αυτοϊκανοποίονται πιο συχνά από τις γυναίκες, σε ποσοστό 63% με 42% αντιστοίχως. Μια από τις αιτίες αυτής της διαφοράς είναι η πορνογραφία, που την παρακολουθεί ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.